close

Nabídka

Peruzzo Pure Instinct 4: Spolehlivý nosič kol na tažné zařízení pro bezpečnou přepravu

Peruzzo Pure Instinct 4: Spolehlivý nosič kol na tažné zařízení pro bezpečnou přepravu

Peruzzo Pure Instinct Towball Bike Rack pro 4 kola je univerzálním a spolehlivým řešením pro přepravu více jízdních kol na vašem vozidle. Díky svému rychlému a snadnému instalování, kompaktnímu designu a praktickým funkcím je tento nosič kol ideální volbou pro cyklisty, kteří chtějí cestovat se svými dvoukolovými společníky.

Jednou z nejvýraznějších vlastností Peruzzo Pure Instinct Towball Bike Rack je jeho systém rychlého uvolnění, který umožňuje snadné nasazení a sundání nosiče. To znamená, že méně času strávíte seřizováním nosiče a více času si užijete při jízdě na kole. Nosič je také dodáván s madly pro všechna kola, zajistěním bezpečného připevnění a zabránění jakémukoli nechtěnému posunutí během přepravy.

Bezpečnost je klíčová, pokud jde o nosiče kol, a Peruzzo Pure Instinct vyniká v tomto ohledu. Je vybaven dodatečným bezpečnostním popruhem, který je připevněn ke kolu a poskytuje dvojitou ochranu pro vaše kola. Kromě toho je nosič vybaven homologovaným zadním světelným pruhem a 13pinovým zástrčkou, což zajišťuje správnou viditelnost a dodržování silničních předpisů.

Načítání a vykládání kol je díky pohodlnému pedálu u Peruzzo Pure Instinct snadnější. Tento jednoduchý mechanismus umožňuje snadný přístup k nosiči bez nadměrného namáhání a ohýbání se. Systém sklápění dále usnadňuje proces načítání, umožňuje snadné umístění a zajištění vašich kol.

Pokud jde o technické specifikace, nosič Peruzzo Pure Instinct dokáže pojmout až čtyři kola. Každé jednotlivé kolo by mělo vážit maximálně 15 kilogramů a maximální velikost rámu by měla být 60 mm při použití madel pro uchycení kola. Nosič je vhodný pro kola o maximální velikosti 29 palců a s šířkou pneumatiky až 80 mm. Vzdálenost mezi koly by neměla přesáhnout 1250 mm a vzdálenost mezi kolejnicemi nosiče kol je 170 mm.

Bezpečnost je dalším důležitým prvkem nosiče kol Peruzzo Pure Instinct Towball. Obsahuje zámek, který umožňuje zabezpečit nosič ke svému vozidlu a brání tak krádeži nebo neoprávněnému odstranění. Můžete také zamknout svá kola na nosiči, což poskytuje větší klid při zastávkách nebo přenocování.

Peruzzo Pure Instinct je vybaven evropskou homologací, která vám zaručuje jeho kvalitu a shodu se standardy bezpečnosti. Výrobek je vyroben ze pevné oceli, což zajišťuje trvanlivost a dlouhodobou spolehlivost. Celkové rozměry nosiče jsou 280 mm (výška) x 610 mm (šířka) x 920 mm (hloubka) ve složeném stavu a 580 mm (výška) x 1100 mm (šířka) x 920 mm (hloubka) ve vyklopeném stavu.

Co se týče balení, nosič kol Peruzzo Pure Instinct Towball je dodáván v krabici o rozměrech 94 cm x 62 cm x 22 cm a váží 19 kilogramů. To zajišťuje pohodlné skladování a přepravu, když není nosič používán.

Celkově lze říci, že Peruzzo Pure Instinct Towball Bike Rack pro 4 kola je spolehlivým a uživatelsky přívětivým řešením pro přepravu více jízdních kol. Jeho kompaktní design, snadná instalace a bezpečnostní prvky jej činí vynikající volbou pro cyklisty, kteří si cení pohodlí a bezpečnosti během svých cest. Ať už plánujete víkendový výlet nebo outdoorové dobrodružství, tento nosič vám spolehlivě přepraví vaše kola a pomůže vám využít maximum zážitků z jízdy na kole.

 

Proč si vybrat jako nosič kol právě Peruzzo Pure instinct 4

Peruzzo Pure Instinct Towball Bike Rack pro 4 kola je skvělou volbou pro přepravu vašich jízdních kol a nabízí několik klíčových důvodů, proč si ho vybrat:

1. Snadná instalace a odstranění: Díky kompaktnímu a funkčnímu systému rychlého uvolnění je nosič snadno a rychle nasaditelný a sundatelný. Nemusíte ztrácet čas složitým nastavováním nosiče, což vám umožní co nejdříve vyrazit na cestu.

2. Pohodlné načítání: Nosič je vybaven jednoduchým pedálem, který umožňuje snadné načítání kol. Nemusíte se příliš ohýbat ani namáhat při manipulaci s nosičem. Systém sklápění také usnadňuje manipulaci s kolem při načítání a upevňování.

3. Zajištění bezpečnosti: Peruzzo Pure Instinct je navržen tak, aby zajistil bezpečnou přepravu vašich kol. Kromě standardního uchycení madly na kola je nosič vybaven také dodatečným bezpečnostním popruhem, který pevně upevní kola a minimalizuje jejich pohyb během jízdy.

4. Homologované zadní světla: Nosič je vybaven homologovaným zadním světelným pruhem, který zlepšuje viditelnost vašeho vozidla a zajišťuje dodržování silničních předpisů. To je důležité pro vaši vlastní bezpečnost i bezpečnost ostatních účastníků silničního provozu.

5. Výkonný a odolný materiál: Nosič je vyroben ze spolehlivé oceli, což zaručuje pevnost, trvanlivost a odolnost. Materiál je schopný snést náročné podmínky při přepravě kol a zajistit dlouhodobou spolehlivost nosiče.

6. Vysoká kapacita: Peruzzo Pure Instinct je navržen tak, aby přepravoval až čtyři kola současně. S maximální hmotností jednotlivého kola 15 kg je nosič vhodný pro různé typy jízdních kol, včetně horských kol, silničních kol nebo elektrokol.

7. Bezpečné upevnění: Nosič je vybaven zámkem, který zajišťuje bezpečné připevnění nosiče k tažnému zařízení vašeho vozidla. Tím se minimalizuje riziko krádeže nebo neoprávněného odstranění nosiče.

8. Kompatibilita s různými rámy a pneumatikami: Peruzzo Pure Instinct je navržen tak, aby byl kompatibilní s různými typy kol. Madla pro uchycení kola umožňují snadné a bezpečné upevnění jakékoli velikosti rámu. Nosný systém také dokáže pojmout kola o velikosti až 29 palců a pneumatiky o šířce až 80 mm.

9. Homologace a bezpečnostní standardy: Peruzzo Pure Instinct je homologován pro evropský trh, což zaručuje, že splňuje všechny bezpečnostní standardy a předpisy pro přepravu kol na vozidlech. Můžete mít jistotu, že nosič je navržen tak, aby zajistil bezpečnost vašich kol i ostatních účastníků silničního provozu.

Peruzzo Pure Instinct Towball Bike Rack pro 4 kola nabízí uživatelům jednoduchou a bezpečnou možnost přepravy jejich jízdních kol na vozidle. S rychlou instalací, pohodlným načítáním, robustním materiálem a zabezpečením splňuje tento nosič všechny potřeby a očekávání cyklistů. Bude spolehlivým společníkem pro vaše dobrodružství na kole.

Share

0 komentář(ů)