VÍTEJTE NA NOVÉM E-SHOPU AUTOPROFI CZ

Peruzzo Pure Instinct 4

Kód: PER224460
5 hodnocení
Značka: Peruzzo
ZDARMAZDARMA 9 990 Kč –15 %
Peruzzo Pure Instinct 4
9 990 Kč –15 % 8 490 Kč / ks 7 017 Kč bez DPH
Skladem*
Možnosti doručení

Nosič PURE INSTINCT na tažné zařízení, pro 4 kola

Detailní informace

Detailní popis produktu

Popis

Parametry a specifikace :

Nosnost (kg) 60
Uzamykání nosiče na TZ
Způsob upevnění Na tažné zařízení
Elektrokola Ne
Max. počet kol 4
Počet kol 4
Skladné Ano
Sklopné Ano
Hmotnost 19,89 kg
 
.
O produktu :

Nosič kol Peruzzo Pure Instinct 4, na tažné zařízení

Bytelný design nosiče Peruzzo Pure Instinct umožňuje bezpečný a jednoduchý transport vašich kol.

 

Pedal.png

Každé kolo spočívá napevno a bezpečně na extra-širokých kolejničkách (pro pneumatiky do 10 cm) a je dodatečně upevněno za rám (pro rám o průměru do 5 cm) zajišťovacím úchytem. Pure Instinct lze sklopit pedálem a zpřístupnit tak kufr auta i s naloženými koly.

Nosič kol je vybaven zámkem.

K dodatečnému zamykání lze dokoupit další zámečky.

zamek1.png
Skladnost1.png Díky sklápěcímu charakteru nosiče je možné ho jednoduše úplně složit a ušetřit tak spoustu místa.

Držák poznávací značky splňuje EU standardy.

(520 x 110 mm)

poznavaci1.png
zastrcka.png Nosič kol je vybaven 13 pinovým elektrickým konektorem.

 

 

Další údaje:

Počet kol   4          Pro elektrokola     Ne
Barva   Černá   Způsob uchycení   Tažné zařízení
Materiál   Plast/kov   Sklopitelný   Ano
Váha nosiče   19,89 kg   Konektor   13 pin
Max. nosnost   60 kg   Max. šířka ráfku   100 mm
Max. rozvor kol   1200 mm   Max. šířka rámu   50 mm
Uzamykatelný   Ano   Min. velikost pneumatik   14"
Uchycení kol   Za rám a kolo   Max. velikost pneumatik   29"
Max. rychlost   130 km/h   Prostor mezi kolejemi   170 mm

 

EU homologace TÜV/GS a EBE
Záruka: 2 roky

peruzzo.png
Výrobce: Peruzzo, Itálie

Peruzzo Pure Instinct 4: Bezpečný a praktický nosič kol na tažné zařízení

Pokud se chystáte na cyklistický výlet s rodinou nebo přáteli, pravděpodobně budete potřebovat nějaký způsob, jak bezpečně přepravit vaše kola. Nosič kol Peruzzo Pure Instinct 4 na tažné zařízení by mohl být právě tím řešením, které hledáte. Tento nosič kombinuje bytelný design s praktickými funkcemi, které usnadní přepravu vašich kol. Jednou z hlavních vlastností nosiče Peruzzo Pure Instinct 4 jsou jeho extra-široké kolejničky, které jsou navrženy tak, aby dokázaly udržet kola stabilně na místě během přepravy. Tyto kolejničky jsou určeny pro pneumatiky o šířce až 10 cm. Kola jsou také dodatečně upevněna za rám pomocí zajišťovacího úchytu, který je vhodný pro rám o průměru až 5 cm. Tento systém uchycení zajistí, že vaše kola zůstanou na místě a nebudou se pohybovat během jízdy. Další praktickou funkcí tohoto nosiče je jeho sklopitelnost. Pure Instinct lze snadno složit a sklopit pomocí pedálu, což umožní snadný přístup k vašemu kufru i s naloženými koly. Kromě toho je nosič vybaven zámkem, který zajišťuje, že vaše kola jsou v bezpečí a ochráněna před krádeží. Pokud potřebujete ještě větší zabezpečení, můžete si dokoupit další zámečky. Nosič kol Peruzzo Pure Instinct 4 je vybaven 13 pinovým elektrickým konektorem, což znamená, že se snadno připojí k elektrickému systému vašeho vozidla. Jeho maximální nosnost je 60 kg a je schopen přepravit až 4 kola. Mezi další specifikace tohoto nosiče patří maximální šířka ráfku 100 mm, maximální rozvor kol 1200 mm, maximální šířka rámu 50 mm, maximální velikost pneumatik 29", minimální velikost pneumatik 14" a maximální rychlost 130 km/h. Nosič je také homologován EU standardy TÜV/GS a EBE a má záruku 2 roky.

 

Nosiče kol na tažné zařízení

Nosiče kol na tažné zařízení jsou velmi užitečným doplňkem pro cyklisty, kteří chtějí přepravovat svá kola na dálkových cestách. Díky těmto nosičům mohou cyklisté snadno a pohodlně převážet svá kola na autě bez nutnosti je demontovat a složitě uskladňovat. Existuje několik druhů nosičů kol na tažné zařízení. Některé jsou určeny pro jedno kolo, jiné pro dva nebo dokonce čtyři kola. Nosiče kol na tažné zařízení jsou obvykle vybaveny různými zabezpečovacími mechanismy, aby se zabránilo krádeži kol a aby byla zajištěna bezpečnost při přepravě. Jedním z nejvýhodnějších typů nosičů kol na tažné zařízení je nosič, který je navržen tak, aby se snadno připevnil na tažné zařízení a aby bylo možné snadno naložit a vyložit kola. Tento typ nosiče obvykle umožňuje snadné nastavení a přizpůsobení pro různé typy kol, včetně horských kol, silničních kol, elektrokol a jízdních kol. Dalším typem nosiče kol na tažné zařízení je nosič, který umožňuje naložení kol vodorovně. Tento typ nosiče je ideální pro cyklisty, kteří chtějí převážet těžší kola, jako jsou elektrokola nebo jízdní kola, která jsou mnohem těžší a náročnější na přepravu. Nosič s vodorovným naložením umožňuje snadný a bezpečný transport těchto těžších kol. Při výběru nosiče kol na tažné zařízení je důležité zvážit kapacitu nosiče a kompatibilitu s autem. Je také důležité zkontrolovat, zda jsou kola správně zabezpečena a zda jsou chráněna před poškozením během přepravy. Některé nosiče jsou vybaveny speciálními ochrannými mechanismy, jako jsou polštáře a popruhy, které minimalizují poškození kol při přepravě. V závislosti na vašich potřebách a požadavcích existuje mnoho různých typů nosičů kol na tažné zařízení automobilu a pokud si nevíte rady, rádi vám s výběrem toho nejlepšího nosiče pomůžeme.

Doplňkové parametry

Kategorie: Nosiče na kola na tažné zařízení
Určení: na 4 kola

Představení produktu (EN)

Ukázka přednostní nosiče

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Jde složit a to je super. 5.7.2024 13:51
Proč jsem si pořídil tento nosič už před několika lety je to, že kromě dobré manipulace s nosičem, jde i pěkně složit a dát do kufru, když někam dorazíme. Nemusíte tak nechávat prázdný nosič na autě, když jsme někde třeba na víkend. Kola jsou pak uklizené mimo a s autem můžeme jezdit bez omezení. Pak jen z kufru vyndám nosič, rozložím, nahodíme kola a frčíme. Konstrukčně je to nosič osvědčený lety praktického užívání, takže já mohu jen doporučit. Za mě to je nejlepší varianta nosiče na kouli.
J Avatar autora Jo přesně tak 5.7.2024 13:57
Ano, za mě je to taky tak. Měl jsem na zkoušku i jiné nosiče a skončili jsme na tomto :-) a přitom je cena celkem přijatelná. Přemýšlel jsem i o Thule nosiči, ale to je ranec minimálně o 10 tisíc dražší, a to jsem kvůli cedulce s logem Thule zaplatit nechtěl.

Peruzzo je uznávaná italská značka specializující se na výrobu nosičů kol a cyklistických doplňků. S více než 40 lety zkušeností v oboru se Peruzzo proslavila svou inovací, kvalitou a praktickým designem. Jejich produkty zahrnují nosiče kol pro různé typy vozidel, střešní nosiče, držáky na kola a další cyklistické příslušenství, které jsou navrženy tak, aby poskytovaly maximální bezpečnost a pohodlí. Peruzzo klade důraz na jednoduchost instalace a robustnost, což z nich činí oblíbenou volbu mezi cyklistickými nadšenci a profesionály po celém světě.