close

Nabídka

Populární model záznamové kamery do auta

Populární model záznamové kamery do auta

CEL-TEC Red Cobra Wi-Fi Magnetic: Nejlepší volba pro Vaši autokameru.

Pokud hledáte spolehlivou a praktickou autokameru, která Vám umožní snadné a rychlé zaznamenávání důležitých momentů na silnici, CEL-TEC Red Cobra Wi-Fi Magnetic je tou správnou volbou pro Vás.

Tato kompaktní autokamera je navržena s ohledem na jednoduchost použití a nenápadné umístění v autě. Magnetický držák umožňuje snadné a rychlé připevnění kamery na palubní desku bez nutnosti použití jakéhokoli dalšího nářadí. Kamera je také vybavena Wi-Fi funkcí, což umožňuje rychlé a jednoduché stahování záznamů přímo na Váš chytrý telefon. CEL-TEC Red Cobra Wi-Fi Magnetic disponuje špičkovým senzorem Sony Exmor, který zajišťuje ostrý a kvalitní obraz ve FULL HD rozlišení.

Díky 6 členné čočce s širokým úhlem záběru 143° a výkonnému procesoru, zachytí kamera detaily i v širším záběru a zaznamenává plynulé video bez ztráty kvality. Pro snadné ovládání kamery je použito velmi jednoduché uživatelské rozhraní. Notifikační LED a hlasová upozornění informují uživatele o stavu kamery a možnosti přepnutí na jiný režim záznamu.

Hlasová upozornění lze snadno vypnout, pokud by Vás rušila. Kromě toho je CEL-TEC Red Cobra Wi-Fi Magnetic vybaven moderním superkapacitorem, který nahrazuje tradiční baterii. Tato nová technologie poskytuje vyšší spolehlivost a delší životnost kamery, což je velmi důležité při častém používání.

Celkově lze říci, že CEL-TEC Red Cobra Wi-Fi Magnetic je skvělá volba pro ty, kteří hledají spolehlivou a praktickou autokameru s vynikajícími funkcemi a výkonem. Díky svému nenápadnému designu a snadnému ovládání je tato kamera skvělým řešením pro každého řidiče.

Autokamera CEL-TEC Red Cobra je moderní a stylová kamera, která se skvěle hodí pro každého řidiče. Tato kamera se pyšní jedinečným designem s důrazem na malé rozměry. Díky tomu se snadno schová za zpětné zrcátko a nezasahuje tak do výhledu řidiče.

Další výhodou této kamery je možnost nastavení ideálního úhlu díky otočnému tělu kamery o 360°. Snímaný obraz lze navíc ihned zkontrolovat na mobilním telefonu, což je velmi praktické a užitečné.

Samotná kamera je připevněna pomocí silného magnetu k držáku, který je na čelním skle upevněn kvalitní 3M nálepkou. Z držáku je možné kameru pohodlně vyjmout, což snižuje riziko lákání zlodějů na ponechanou kameru za čelním sklem.

Kamera je vybavena automatickým zapnutím záznamu při nastartování automobilu a naopak se automaticky vypne po vypnutí motoru. To znamená, že není třeba se starat o ruční ovládání kamery, což zajišťuje bezproblémový chod a pohodlné používání.

CEL-TEC Red Cobra je skvělou volbou pro každého, kdo hledá moderní a praktickou autokameru s jednoduchým ovládáním. Navíc díky svému malému designu a skrytému umístění nezasahuje do výhledu řidiče a snadno se instaluje.

Autokamera CEL-TEC Red Cobra v sobě skrývá nejen moderní design, ale také pokročilé technologie zajišťující vysokou kvalitu videozáznamu se zvukem. Důležitou roli v tomto ohledu hraje senzor Sony IMX323, který společně s 6 člennou optickou čočkou, IR cut filtrem a FULL HD rozlišením zajistí čistý a ostrý obraz bez ohledu na aktuální světelné podmínky.

Široký úhel záběru 143° je ideální pro zachycení celé scény, včetně přilehlých chodníků a protisměru. Při jízdě v noci nebo za špatných povětrnostních podmínek kamera přináší klid a jistotu, že všechny důležité detaily budou zaznamenány a mohou posloužit jako důkaz v případě nehody či jiné kritické situace.

Všechny tyto vlastnosti dělají z autokamery CEL-TEC Red Cobra spolehlivého partnera na cestách, který vás nikdy nezklame. S touto kamerou můžete být vždy v klidu a mít jistotu, že důležité momenty vaší jízdy budou zaznamenány s vysokou kvalitou.

Share

0 komentář(ů)