• Doprava zdarma
CEL-TEC 2101-063 Red Cobra Wi-Fi Magnetic Klasické záznamové kamery
5% -125 Kč

CEL-TEC 2101-063 Red Cobra Wi-Fi Magnetic

Dostupné
CEL-TEC Red Cobra Wi-Fi Magnetic je kompaktní autokamera v nenápadném a praktickém provedení, která disponuje magnetickým držákem pro snadnou montáž, možností propojení s vaším chytrým telefonem pro…
2 375 Kč 2 500 Kč - 125 Kč

Historie ceny     Historie ceny

Nejnižší cena za posledních 30 dní byla 2 375 Kč

Vč. DPH

1962.81,- Kč bez DPH

Nákup po telefonu 723 734 424
 Dostupné


Popis

CEL-TEC Red Cobra Wi-Fi Magnetic je kompaktní autokamera v nenápadném a praktickém provedení, která disponuje magnetickým držákem pro snadnou montáž, možností propojení s vaším chytrým telefonem pro rychlé stažení záznamů, nastavení apod. a velice jednoduchým ovládáním. O špičkový obraz ve FULL HD rozlišení se stará kvalitní senzor Sony Exmor, 6 členná čočka s širokým úhlem záběru 143° a výkonný procesor. O stavu kamery informují notifikační LED a hlasová upozornění (lze vypnout), tradiční baterii nahradil moderní superkapacitor.

red-cobra-popis.webp

 


 

Malé a praktické provedení

cel-tec-red-cobra_drzak.webp

Autokamera CEL-TEC Red Cobra má jedinečný a moderní design s důrazem na malé rozměry. Kamera se snadno schová za zpětné zrcátko a nezasahuje tak do výhledu řidiče. Pro nastavení ideálního úhlu je tělo kamery otočné o 360°, snímaný obraz lze navíc ihned zkontrolovat na mobilním telefonu. Samotná kamera je připevněna pomocí silného magnetu k držáku, který je na čelním skle upevněn kvalitní 3M nálepkou. Z držáku je možné kameru případně pohodlně vyjmout, nehrozí tak lákaní zlodějů na ponechanou kameru za čelním sklem. Samozřejmostí je automatické zapnutí záznamu při nastartování automobilu a naopak ukončení po vypnutí motoru.

red-cobra-popis-kamery.webp

 


 

Kvalitní video záznam se zvukem

Kombinace pokročilého senzoru Sony IMX323, 6 členné optické čočky, IR cut filtru a FULL HD rozlišení vytváří krásně čistý a ostrý obraz za každých podmínek. Široký úhel záběru 143° zachytí scénu také v protisměru a na přilehlých chodnících. Je jedno, zda jedete proti vycházejícímu slunku, v dešti nebo v noci, palubní kamera CEL-TEC Red Cobra vždy poskytne dostačující důkaz v případě nehody nebo kritické situace.

 


 

Trend v napájení - superkapacitor

Současným trendem na poli kamer do auta je použití tzv. superkapacitoru namísto klasických li-ion baterií. Důvody jsou prosté - mnohem vyšší spolehlivost, životnost zařízení a bezpečnost! Již nehrozí žádné zdeformování kamery díky nafouknuté baterii, ztráta nastaveného data a času nebo omezená životnost. Elektrody superkapacitoru nepodléhají degradaci ani po mnoha tisících cyklech jako běžné baterie.

 


 

Mobilní aplikace pro ještě snadnější obsluhu

cel-tec-red-cobra_app.webp

Absence displeje u CEL-TEC Red Cobra je kompenzována Wi-Fi modulem, díky kterému se lze snadno připojit na kameru pomocí mobilního telefonu. Na chytrém telefonu je možné nejen sledovat živý obraz z kamery, ale také provádět veškerá nastavení nebo stahovat a třeba sdílet pořízené záznamy. Aplikace CEL-TEC Red Cobra je kompletně v češtině a k dispozici jak na Google play pro Android zařízení, tak na App Store pro iOS. O stavu kamery informuje dvojice indikačních LED a hlasové notifikace (lze vypnout).

 


 

Výkonné funkce

Kamera Red Cobra disponuje několika funkcemi, které se od kvalitní palubní kamery očekávají. Mezi ně jistě patří kolizní (nárazový) 3 osý g-senzor, který reaguje na prudký pohyb kamery (např. náraz do automobilu). Pokud senzor takový pohyb zaznamená, ochrání právě probíhající záznam proti přepsání smyčkou, situace tak zůstane uchována na microSD kartě a vy můžete pokračovat v jízdě. Probíhající záznam lze také ochránit jednoduše stisknutím tlačítka. Dále nechybí záznam do smyčky (při zaplnění karty se začnou přepisovat nejstarší záznamy mimo uzamčených). Pro ukládání záznamů kamera využívá microSD kartu až do velikosti 64 GB.
Přibližná celková doba nahrávání:

  FULL HD 1080p HD 720p
16 GB 2 h 45 min 4 h
32 GB 5 h 30 min 8 h
64 GB 11 h 16 h

 


 


MONTÁŽ ZÁZNAMOVÉ KAMERY DO AUTA NEBO MOTOCYKLU


Záznamové kamery do vozidel montujeme do automobilů a motocyklů s tím, že umístíme kameru do ideální pozice a přivedeme k této záznamové kameře skrytě napájení. Pak není nutné využívat zásuvku zapalovače (CL) automobilu a napájecí kabel se neplete na palubní desce. Kameru připevňujeme podle jejich konstrukce pomocí přísavky nebo přilepením na čelní sklo automobilu. Také je u některých kamer možné připojit magnetický držák, kterým lze kameru jednoduše sundat a následně opět připojit na původní místo, kde držák kamery zůstává. U duálních záznamových kamer, které mají přední i zadní záznamovou kameru, provádíme montáž vnější nebo vnitřní dle domluvy, možností a doporučení. 

Jestliže budete mít zájem, stačí vyplnit online poptávku nebo nás kontaktovat telefonicky 485 150 892 či prostřednictvím webu našeho technického střediska AUTOPROFI CZ LIBEREC.

Parametry

CEL-TEC
16-2101-063
0.07 kg

Otázky z FAQ

    Jaké je z praxe nejlepší připevnění záznamové kamery v autě?

    Dříve se hodně používali přísavky na sklo, ale dnes se od nich už upouští a více se využívá možnost lepení držáku na kameru do auta přímo na sklo. V kombinaci s magnetickým držákem je to ideální kombinace. 


    Sháním nějakou záznamovou kameru na motorku, ale normální do auta použít nejde, protože by mi ji hned někdo "čornul".

    Pro motocykl je ideální záznamová mikrokamera, kterou lze namontovat na motorku na pevno a tím, že se jedná o malou kamerku, tak není skoro vidět. Záznamová elektronika je přitom mimo kameru, a tak ji můžete ideálně schovat třeba do prostoru pod sedlo. V nabídce jsou i populární záznamové kamery dopředu i dozadu. Pak máte záznam toho co se děje při jízdě před vámi i za vámi, což se u motorky hodí mnohokrát.


Mohlo by vás také zajímat

AUTOPROFI CZ BLOG

Zobrazit vše
Využijte plný potenciál vaší záznamové kamery Mio 818 s MiVue™ Pro App
Využijte plný potenciál vaší záznamové kamery Mio 818 s MiVue™ Pro App
Záznamová kamera MiVue™ 818 nabízí mnoho...
Průvodce výběrem vhodného majáku jako výstražného světla na auto
Průvodce výběrem vhodného majáku jako výstražného světla na auto
V dnes se podíváme na to, jak správně vybrat výstražné...
Nový produkt v e-shopu Autoprofi.cz: 808CP05.1HDMI - Apple CarPlay & Android Auto Convertor Box
Nový produkt v e-shopu Autoprofi.cz: 808CP05.1HDMI - Apple CarPlay & Android Auto Convertor Box
V e-shopu Autoprofi.cz máme pro vás skvělou novinku - 808CP05.1HDMI Apple CarPlay...
Elektrický lanový naviják Hoteche 1000 W: Nezbytný pomocník pro auta a odtahové vozy
Elektrický lanový naviják Hoteche 1000 W: Nezbytný pomocník pro auta a odtahové vozy
Elektrický lanový naviják Hoteche s příkonem 1000 W představuje...
Představení TOPDON V2200Plus
Představení TOPDON V2200Plus
Vítejte v světě bezstarostného cestování a jistoty na...
Proč není potřeba hned měnit originální autorádio
Proč není potřeba hned měnit originální autorádio
Náš e-shop nabízí široký výběr Bluetooth...
Thinkware U3000: Nejlepší kamera do auta pro moderního řidiče
Thinkware U3000: Nejlepší kamera do auta pro moderního řidiče
V dnešní době, kdy bezpečnost na silnicích je klíčová,...
Vitrifrigo VFC 15 (VFREE PLUS): Revoluční kompresorová autochladnička pro vaše cesty
Vitrifrigo VFC 15 (VFREE PLUS): Revoluční kompresorová autochladnička pro vaše cesty
Představujeme Vitrifrigo VFC 15 (VFREE PLUS), kompresorovou autochladničku, která...