VÍTEJTE NA NOVÉM E-SHOPU AUTOPROFI CZ

Handsfree a přehrávání hudby přímo z mobilu.

Bluetooth adaptér k autorádiím vybaveným AUX vstupem s RCA (Cinch) konektory (nebo s redukcí i jack 3,5mm) se stal velmi populární volbou pro ty, kteří chtějí přehrávat hudbu z mobilního telefonu přímo na autorádiu. Tento adaptér poskytuje bezdrátové připojení pomocí Bluetooth technologie, což znamená, že není nutné používat kabely nebo dráty. Součástí balení je také externí mikrofon, což umožňuje použití adaptéru jako handsfree sadu.

Jedním z hlavních výhod tohoto adaptéru je rychlá a jednoduchá instalace. Stačí pouze připojit adaptér k autorádiu přes AUX konektor a připojit ho k napájení. Díky této snadné instalaci se tento adaptér stal populární volbou pro ty, kteří chtějí vylepšit své autorádio a přehrávat hudbu z telefonu bez nutnosti výměny celého systému. A v případě že si na instalaci modulu netroufnete, stačí nás kontaktovat a odbornou montáž mohou provést naši mechanici v našem technickém středisku AUTOPROFI CZ LIBEREC (+420 485 150 621).

Kromě přehrávání hudby z mobilního telefonu umožňuje tento adaptér také přijímat telefonní hovory, což znamená, že můžete bezpečně a legálně telefonovat během jízdy. Díky externímu mikrofonu zahrnutému v balení lze adaptér používat jako handsfree sadu. Mikrofon umožňuje vysokou kvalitu zvukového signálu, což znamená, že můžete telefonovat s jasným a srozumitelným hlasem.

Technické parametry tohoto adaptéru jsou velmi kvalitní. Bluetooth modul verze 5.0 umožňuje podporu formátů A2DP, AVRCP, HFP, SPP, GATT, ATT, což znamená, že můžete použít širokou škálu zařízení s tímto adaptérem. Délka připojovací kabeláže je 23 cm, což znamená, že adaptér lze snadno umístit kamkoliv v automobilu.

Celkově lze tedy říci, že Bluetooth adaptér k autorádiím vybaveným AUX vstupem s RCA (Cinch) konektory (nebo jack 3,5mm s redukcí) je velmi užitečným příslušenstvím pro každého, kdo chce přehrávat hudbu z mobilního telefonu přímo na svém autorádiu. Rychlá a snadná instalace, vysoká kvalita zvukového signálu a možnost použití jako handsfree sada jsou všechny důvody, proč by tento adaptér měl být na seznamu příslušenství každého motoristy.

Není tedy vždy nutné měnit hned autorádio, pokud chcete hrát kvalitně a moderně ze svého mobilu. Je potřeba se poradit s odborníky a společně najít technologii, která vám poskytne funkce, které hledáte.

Stejně tak nemusíte použít pouze tento model A2DP Bluetooth modulu, ale můžete si vybrat z naší nabídky modely, které jsou konstruovány přímo pro vaši značku a model vozidla s napojením A2DP Bluetooth modulu do OEM originálního autorádia