VÍTEJTE NA NOVÉM E-SHOPU AUTOPROFI CZ

Kamera do auta, která opravdu umí

Autokamery jsou stále oblíbenější příslušenství pro řidiče po celém světě. Díky nim mohou řidiči zachytit a uchovat důkazy o svých jízdách, včetně nehod a dalších událostí na silnici. Jednou z nejlepších na trhu je Thinkware Q800PRO Autokamera, která nabízí pokročilé funkce a vysokou kvalitu videa.

Thinkware Q800PRO je vybavena optickým objektivem 5,14 MP a obrazovým snímačem Sony STARVIS, což zaručuje vynikající kvalitu videa v rozlišení 2K QHD. Navíc, s funkcemi jako Super noční režim, parkovací režim a time lapse, můžete být ujistěni, že vaše záznamy budou ostré a čisté, bez ohledu na podmínky.

Kamera do auta, která opravdu umíjedna

Kamera také obsahuje pokročilý asistenční systém, který umožňuje řidičům být vědomi hrozeb na silnici. Například, kamera vás může varovat, pokud se blížíte k překážce nebo pokud opouštíte svůj jízdní pruh. Kromě toho může kamera detekovat bezpečnostní kamery na silnici a upozornit řidiče, aby si dávali pozor na možné pokuty.

Kamera Thinkware Q800PRO nabízí také funkce jako je Super noční režim, parkovací režim a time lapse. Super noční režim vám umožní pořizovat kvalitní snímky i v podmínkách s omezeným světlem, parkovací režim je velmi užitečný pro sledování vozidla, když je parkováno a time lapse vám umožní pořizovat snímky v určitých časových intervalech.

Jednou z nejzajímavějších funkcí kamery je WiFi Cloud. Pokud máte v autě hotspot, můžete kameru propojit s vaším mobilním zařízením a získávat upozornění v reálném čase na události, jako je opuštění vozidla v určené zóně, silný náraz a další. Navíc, můžete si prohlížet online záběry z kamery.

Tuto kameru je také možné doplnit o přídavnou FullHD kameru pro ještě lepší záznam předního i zadního záběru vašeho vozidla.

Thinkware Q800PRO je vybavena českým menu a hlasovým upozorněním, takže ji může používat každý český řidič. Navíc, kamera podporuje až 256GB SD kartu, takže můžete uchovávat velké množství záznamů bez nutnosti pravidelného mazání.

Thinkware Q800PRO Autokamera je skvělou volbou pro řidiče, kteří chtějí vysokou kvalitu videa a pokročilé funkce, aby si mohli být jisti, že jsou v bezpečí na silnici. Pokud hledáte kvalitní a spolehlivou autokameru, pak byste neměli přehlédnout Thinkware Q800PRO.