VÍTEJTE NA NOVÉM E-SHOPU AUTOPROFI CZ

Šikovné autorádio Kenwood s propojením vašeho mobilu

KENWOOD DMX-5020BTS je pokročilé autorádio s dotykovým displejem a širokými možnostmi připojení. Má 6,8 palcový dotykový displej s vysokým rozlišením, který umožňuje jednoduché a intuitivní ovládání. Rádio podporuje bezdrátové Bluetooth připojení pro hands-free volání a přehrávání hudby z chytrých telefonů. Navíc má také vstup USB a AUX pro připojení externích zařízení.

Rádio nabízí široký výběr zdrojů hudby, včetně podpory pro Apple CarPlay a Android Auto, což umožňuje snadné ovládání telefonu pomocí dotykového displeje autorádia. K dispozici je také 13-kanálový grafický equalizer pro přizpůsobení zvuku podle vašich preferencí.

Navigační systém v autorádiu KENWOOD DMX-5020BTS je velmi jednoduchý na použití a nabízí špičkové funkce, jako je například hlasové ovládání, detekce dopravního značení a reálný časový přehled. Tyto funkce zajistí, že budete vždy vědět, kde se nacházíte, a že se budete moci snadno dostat tam, kam potřebujete.

Navigační systém v autorádiu KENWOOD DMX-5020BTS také umožňuje snadno vyhledávat adresy nebo bod zájmu, a to jednoduše pomocí hlasových pokynů. Zobrazuje také živé mapy a upozornění na dopravní kolony, takže budete mít vždy aktuální informace o situaci na silnicích.

Kromě vynikajícího navigačního systému má autorádio KENWOOD DMX-5020BTS také širokou škálu funkcí pro hudbu, jako je například podpora bezdrátového streamování hudby prostřednictvím technologie Bluetooth, a možnost připojení externího zdroje zvuku, jako je například flash disk nebo MP3 přehrávač. Tyto funkce umožňují snadné a pohodlné poslech hudby při jízdě.

KENWOOD DMX-5020BTS je také vybaven DSP (digital signal processing), což umožňuje optimalizaci zvuku pro vynikající kvalitu zvukových výstupů. Navíc rádio nabízí vstup pro externí mikrofon, což umožňuje vylepšit kvalitu hlasitosti pro hands-free volání.

V neposlední řadě je třeba zmínit, že autorádio KENWOOD DMX-5020BTS je kompatibilní s širokou škálou automobilů a má elegantní design, který bude vypadat skvěle ve vašem voze.

Všechny tyto funkce a vlastnosti spojené s vynikajícím zvukem dělají z KENWOOD DMX-5020BTS vynikající volbu pro každého, kdo hledá vysokokvalitní autorádio s širokými možnostmi připojení a intuitivním ovládáním.