close

Nabídka

PATRIOT EU: Spolehlivá ochrana vozidla s moderním vyhledávacím modulem

PATRIOT EU: Spolehlivá ochrana vozidla s moderním vyhledávacím modulem

V dnešní době je bezpečnost našich cenných aktiv, jako jsou automobily, nezbytná. S rostoucím rizikem krádeží a poškození vozidel je klíčové mít k dispozici spolehlivý a efektivní systém zabezpečení. Právě zde přichází na scénu PATRIOT EU, komunikační modul s nejmodernější technologií, který dokáže spolehlivě chránit vaše vozidlo.

Jednou z hlavních výhod modulu PATRIOT EU je jeho schopnost odesílat poplachové informace prostřednictvím mobilní aplikace. Tato inovativní funkcionalita vám umožňuje okamžitě reagovat na jakoukoli nebezpečnou situaci, která se týká vašeho vozidla. Ať už jste vzdáleni pouze pár metrů nebo stovky kilometrů od svého vozu, budete vždy vědět, co se děje.

Klíčovým prvkem modulu PATRIOT EU je 3D gravitační senzor. Tento senzor dokáže detekovat neoprávněný pohyb, náklon vozidla a dokonce i havárie. To znamená, že veškeré podezřelé činnosti nebo neobvyklé aktivity související s vaším vozidlem budou okamžitě zachyceny a vy budete informováni prostřednictvím mobilní aplikace.

Dalším důležitým aspektem je jednoduchá a rychlá montáž modulu PATRIOT EU. Díky svým malým rozměrům (68 x 70 x 23 mm) se jednotka snadno vejde do většiny prostorů ve vašem vozidle. S integrovanou anténou GSM a GPS není potřeba složitá instalace externích antén. To vše přispívá k jednoduchému a nenápadnému nasazení modulu.

Nezbytnou vlastností je také záložní akumulátor, který zaručuje provoz modulu PATRIOT EU i po odpojení autobaterie. To znamená, že váš modul bude i nadále fungovat i v případě, že se někdo pokusí odpojit napájení vašeho vozidla. Vaše bezpečnost tak bude stále zajištěna.

Modul PATRIOT EU je vybaven unikátní datovou eSIM kartou, která umožňuje využívat služby zabezpečení vozidla nejen v rámci vaší země, ale i při cestování do zahraničí. Tato eSIM karta využívá národní i zahraniční roaming, což znamená, že se můžete spolehnout na bezproblémovou komunikaci se systémem PATRIOT EU, bez ohledu na to, kde se nacházíte. Ať už jste na dovolené, služební cestě nebo jen objevujete nová místa, váš automobil bude vždy pod ochranou.

Služba zabezpečení vozidla pomocí modulu PATRIOT EU nabízí možnost provozu v pasivním nebo aktivním režimu zabezpečení, přizpůsobenou vašim individuálním potřebám.

Pasivní zabezpečení je ideální pro zákazníky, kteří mají své vozidlo pod neustálým dohledem a jsou schopni rychle reagovat na případný pokus o krádež vozidla. Při aktivaci služby PATRIOT EU v autorizovaném montážním středisku získáte nejen spolehlivé zabezpečení, ale také 6 měsíců provozu zdarma po celé Evropské unii. Tato výhoda vám umožní si v klidu užívat ochranu vašeho vozidla bez dalších starostí.

Pro zákazníky s maximálními požadavky na bezpečnost a pohodlí je tu aktivní zabezpečení PATRIOT EU SECURITY. Tato služba vás propojuje s pultem hlídací služby, který zajišťuje nepřetržitý ostrahový systém pro vaše vozidlo 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. S tímto výkonným systémem budete mít jistotu, že váš automobil je neustále pod dohledem a případné problémy budou okamžitě identifikovány a řešeny.

PATRIOT EU není jen efektivním modulem pro ochranu vašeho vozidla, ale také vám poskytuje klid a jistotu ve vašem každodenním životě. Bez ohledu na to, zda jste v blízkosti svého vozidla nebo na druhém konci Evropy, s PATRIOT EU máte dokonalou kontrolu nad bezpečností svého vozidla. Investice do tohoto modulu je proto investicí do klidu a bezpečnosti vašeho vozidla.

Zabezpečte své vozidlo spolehlivým a moderním modulem PATRIOT EU a získejte klid a jistotu, že je v bezpečí. S jeho funkcemi, jako je odesílání poplachových informací přes mobilní aplikaci, 3D gravitačním senzorem, snadnou montáží, záložním akumulátorem a unikátní datovou eSIM kartou, je PATRIOT EU skutečně výjimečným systémem pro ochranu vozidel.

Díky možnosti odesílání poplachů prostřednictvím mobilní aplikace získáte okamžitou zpětnou vazbu o jakýchkoli neobvyklých aktivitách spojených s vaším vozidlem. Ať už jste v blízkosti nebo na velké vzdálenosti, budete mít vždy přehled o tom, co se děje a budete schopni rychle reagovat na potenciální hrozby.

S 3D gravitačním senzorem je PATRIOT EU schopen detekovat i ty nejmenší neoprávněné pohyby, náklony vozidla a dokonce i havárie. Tato pokročilá technologie zajišťuje, že všechny podezřelé aktivity budou okamžitě identifikovány a vy budete upozorněni prostřednictvím mobilní aplikace. To poskytuje další vrstvu ochrany a zvyšuje váš pocit bezpečí.

Jednoduchá a rychlá montáž modulu PATRIOT EU je další výhodou této služby. Díky malým rozměrům se modul snadno vejde do většiny prostorů ve vozidle, a díky integrované anténě GSM a GPS není potřeba složitá instalace externích antén. To znamená, že nasazení modulu je rychlé, nenápadné a nezanechá žádné stopy.

Záložní akumulátor je klíčovým prvkem modulu PATRIOT EU, který zajišťuje nepřetržitý provoz i v případě odpojení autobaterie. To znamená, že i když se někdo pokusí odpojit napájení vašeho vozidla, váš modul bude stále plně funkční a bude vás chránit. Bez ohledu na vnější okolnosti se můžete spolehnout na neustálou ochranu vašeho vozidla.

Unikátní datová eSIM karta, která je součástí modulu PATRIOT EU, umožňuje využívat služby zabezpečení vozidla jak v rámci vaší země, tak i při cestování do zahraničí. S podporou národního i zahraničního roamingu si můžete být jisti bezproblémovou komunikací se systémem PATRIOT EU bez ohledu na vaši aktuální polohu. Bez ohledu na to, zda se nacházíte na dovolené, na služební cestě nebo prostě jen objevujete nová místa, váš automobil bude stále pod spolehlivou ochranou.

Služba zabezpečení vozidla pomocí modulu PATRIOT EU nabízí flexibilitu pro různé potřeby zákazníků. Pasivní režim zabezpečení je ideální pro ty, kteří mají své vozidlo pod neustálým dohledem a jsou schopni rychle reagovat na případné pokusy o krádež. Aktivní režim zabezpečení, konkrétně služba PATRIOT EU SECURITY, poskytuje ještě vyšší úroveň ochrany. Propojuje vás s pultem hlídací služby, který zajišťuje nepřetržitý ostrahový systém pro vaše vozidlo 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. S touto výkonnou službou budete mít jistotu, že váš automobil je neustále pod dohledem a případné problémy budou okamžitě identifikovány a řešeny.

Investice do modulu PATRIOT EU je investicí do klidu a bezpečnosti vašeho vozidla. Využitím moderních technologií a inovativních funkcí poskytuje tato služba spolehlivou ochranu vašeho cenného majetku. Bez ohledu na to, zda jste v blízkosti vozidla nebo na opačném konci Evropy, budete mít dokonalou kontrolu nad bezpečností svého vozidla.

Využijte možnosti, které nabízí PATRIOT EU, a zajistěte si klid a jistotu ve svém každodenním životě. Nezáleží na tom, zda jste majitelem osobního vozu, dodávky nebo motocyklu - s modulem PATRIOT EU získáte spolehlivou ochranu a budete mít plnou kontrolu nad bezpečností svého vozidla.

Share

0 komentář(ů)