close

Nabídka

Nový univerzální bezdrátový adaptér CA-400

Nový univerzální bezdrátový adaptér CA-400

Pokud hledáte řešení pro propojení vašeho mobilního telefonu s automobilovým audio systémem, máme pro vás řešení - univerzální bezdrátový adaptér CA-400. Tento adaptér umožňuje bezdrátové připojení vašeho iPhone nebo Android telefonu k automobilovému audio systému s funkcí Apple CarPlay.

CA-400 je vybavený funkcemi jako bezdrátové Apple CarPlay, Android Auto, bezdrátové zrcadlení obrazovky a vstupem USB pro přehrávání audio i video souborů. Navíc, adaptér umožňuje sledování aplikací jako Netflix a YouTube.

Instalace adaptéru je snadná, stačí ho připojit do USB nebo USB C konektoru a pomocí Bluetooth ho spárovat s vaším smartphone. Adaptér se automaticky připojí po zapnutí zapalování do 3 sekund a všechny funkce OEM Apple CarPlay zůstanou zachovány. Díky rychlé odezvě a plynulé bezdrátové komunikaci si můžete užít bezproblémový a bezdrátový zážitek z jízdy.

Adaptér je kompatibilní s iPhone 6 a vyšším s iOS10 a novějším, stejně tak jako s Android smartphony s operačním systémem Android 11 a 5GHz Wi-Fi. CA-400 je určený pro všechny typy OEM i aftermarket autorádií nebo navigací s funkcí Apple CarPlay a je vybaven i funkcí pro přepínání denního a nočního režimu.

 

Balení adaptéru obsahuje připojovací kabely pro USB-A nebo USB-C zásuvku v automobilu a podporuje online aktualizaci software. CA-400 je certifikován pro CE, FCC a RoHS.

V případě, že hledáte snadné řešení pro propojení vašeho mobilu s automobilovým audio systémem, univerzální bezdrátový adaptér CA-400 je ideální volbou. Jeho snadná instalace a široké funkční možnosti z něj dělají ideálního komunikačního pomocníka do auta.

Share

0 komentář(ů)