close

Nabídka

Auto Atelier Liberec

Auto Atelier Liberec

Rádi bychom vám představili jednoho z našich partnerů společnost Auto Atelier Liberce, která poskytuje velice zajímavé profesionální služby v oblasti péče o automobily. 

> NEZÁVAZNÁ POPTÁVKA

Detalingové studio Auto Atelier se nachází v centru Liberce. Nabízí služby profesionální péče o vozidla jako jsou ruční mytí, čištění a restaurování kožených interiérů, detailing, strojní leštění laků a opravu důlků karoserie. Auto Atelier je autorizovaný aplikátor permanentní keramické ochrany laku Ceramic Pro 9H a specialista na samoopravné ochranné PPF folie.

Proškolení a certifikovaní zaměstnanci společnosti Auto Atelier Liberec jsou schopni provádět od poradenství až po samotnou realizaci veškerých služeb nabízených přímo ve studiu Auto Atelier na bezmála 200m2. To vše za použití těch nejlepších a nejšetrnějších přípravků, strojů a nářadí. Auto Atelier používá moderní technologie testované v nejnáročnějších podmínkách. Studio Auto Atelier se vyznačuje profesionálním přístupem, ochotou a naprostou precizností v odvedených pracích.

Dále se Auto Atelier zabývá revitalizací laků vozidel - strojním leštěním, což je jedna z nejvyhledávanějších služeb..Jedná se o vícestupňové leštění laku vozidel. Výsledným efektem je celkové oživení vzhledu automobilu.

  1. kompletní ochrana vozidla za použití technologie Ceramic Pro
  2. aplikace produktů Ceramic Pro nástřikem
  3. revitalizace laků, strojní leštění
  4. restaurování kožených částí interiéru
  5. odborné odstraňování důlků na karoserii
  6. důkladné a zároveň velice šetrné mytí exteriéru vozidel
  7. pečlivé ruční čištění interiéru
  8. hloubkové čištění čalounění a impregnace kůže
  9. aplikace těch nejkvalitnějších vosků

> NEZÁVAZNÁ POPTÁVKA

Share

0 komentář(ů)