close

Nabídka

Peruzzo výrobce kvalitních nosičů kol z Itálie

Peruzzo výrobce kvalitních nosičů kol z Itálie

Společnost Peruzzo srl je rize italskou firmou na výrobu nosičů kol na auto. Použít je lze také v garážích nebo pro umístění v bytě. Tak to nebylo vždy. Italská společnost Peruzzo srl vznikla roku 1972 a zakladatelem byl Angelo Peruzzo. Společnost Peruzzo srl vyráběla a nabízela celou řadu součástek na jízdní kola. Vše se změnilo s příchodem horských kol na světový trh v roce 1989, kdy se jednalo o čas největšího rozmachu, společnost Peruzzo srl naopak upadala. Dobré nápady přicházejí v těžkých dobách, a tak firma začala produkovat nosiče kol. Dnes už společnost Peruzzo srl stojí na několika pevných bodech. A jedná se o tyto:

Rodina - je základní bod podnikání. Celou firmu založil otec Angelo Peruzzo. Ten také do společnosti přivedl svoji manželku Brunu a nyní jsou ve vedení firmy i dcery Paola a Martina společně se svými manžely. Navíc mnoho zaměstnanců je ve společnosti už více jak 25 let a tito jsou bráni jako součást rodiny Peruzzo.

Důvěra - mnoho partnerů firmy Peruzzo srl se společností spolupracuje více jak 30 let. Tento mnohaletý vztah je především výsledkem vzájemného respektu a podpory.

Území - společnost Peruzzo srl je velice hrdá na to, že podniká na území Itálie. Zásadně tak přispívá k obohacení hospodářské struktury v oblasti severovýchodní Itálie. Ta je proslulá mnohými rodinnými podniky, které společnou silou vytváří silné ekonomické sítě. Ty pak těmto společnostem pomáhají zvýšit konkurenceschopnost na trhu.

Inovace - pro společnost Peruzzo srl je inovace neustálým cílem. Investice do stále nových produktů a optimalizace produktů stávajících je tak nezbytností.

A jaké že je tajemství úspěchu společnosti Peruzzo srl? Využít šikovné pracovníky s vizemi, kteří dokáží navrhovat a vyrábět kvalitní komponenty nosičů kol při zachování těch nejvyšších standardů a spokojenost koncových zákazníků je vždy na prvním místě.

Share

0 komentář(ů)