close

Nabídka

Co je aplikace WebLink pro autorádia?

Co je aplikace WebLink pro autorádia?

Pokud je vaše autorádio vybaveno velkým displejem, určitě víte o všech výhodách, které takové autorádio na palubní desce přináší. Umožňuje vám přehledně zobrazit poslouchanou hudbu a případně i sledovat váš oblíbený film! Možná však nevíte, že aplikace WebLink® App může ve vašem autorádiu odemknout nesčetné množství funkcí, které vám umožní přístup ke spoustě zajímavých aplikací pro iPhone nebo Android.

Co přesně je aplikace WebLink App?

CO JE WEBLINK?

WebLink je špičková aplikace, která vám umožní promítat vaše oblíbené aplikace pro chytré telefony na obrazovku vašeho autorádia. Díky tomu můžete mít snadný a pohodlný přístup k neuvěřitelnému množství aplikací pro chytré telefony bez ohledu na to, zda máte iPhone nebo Android.

JAKÉ APLIKACE JSOU KOMPATIBILNÍ S WEBLINK?

Se systémem WebLink je kompatibilní velké množství aplikací pro chytré telefony, včetně aplikací Waze, YouTube a mnoha dalších! Kompatibilita aplikací se může lišit v závislosti na autorádiu, ale obecně budete mít přístup k mnoha různým typům populárních aplikací.

BUDE MOJE STÁVAJÍCÍ AUTORÁDIO FUNGOVAT S WEBLINKEM?

Pokud vás zajímá, zda vaše stávající autorádio bude fungovat s WebLinkem, hledejte v návodu k obsluze nebo na obalu výrobku logo certifikátu WebLink. Můžete si také prostě stáhnout aplikaci a vyzkoušet, zda funguje! Obecně platí, že nové modely autorádií JVC, Kenwood, Pioneer a další přední značky by měla být kompatibilní s WebLink (vždy je tato funkce uvedena ve specifikaci autorádia). Pokud si stále nejste jisti, zda vaše stávající autorádio bude s WebLinkem fungovat, odvezte své vozidlo k místnímu odborníkovi na autorádia, aby jej zkontroloval.

JAK SE WEBLINK PŘIPOJUJE K MÉMU CHYTRÉMU TELEFONU?

Svůj chytrý telefon můžete přenášet na display autorádia prostřednictvím aplikace WebLink buď pomocí kabelu USB, nebo WiFi. Většina nových autorádií je vybavena výstupem USB, takže stačí připojit telefon kabelem a můžete začít využívat zajímavé funkce přímo z vašeho mobilu.

INSTALACE WEBLINK APLIKACE DO MOBILU

Propojte svůj autorádio systém s mobilním telefonem pomocí aplikace WebLink. Tato aplikace je k dispozici v App Store i Google Play Store a umožňuje uživatelům zařízení iPhone a Android luxus přístupu k různým aplikacím na obrazovce stereofonního systému během jízdy.

Weblink pro iPhone (verze iOS 15 a vyšší)

Weblink pro Android (verze Android 9 a vyšší)

V případě, že máte zájem o pořízení autorádia s Weblink technologií, kontaktujte nás pro další informace nebo smluvení termínu montáže v našem technickém středisku AUTOPROFI CZ LIBEREC.

Share

0 komentář(ů)