close

Nabídka

Co vás zajímá o záznamových kamerách automobilů

Co vás zajímá o záznamových kamerách automobilů

Vyplatí se palubní kamera?

Snad největší výhodou kamery na palubní desce je to, že vám poskytne důkaz o tom, co se opravdu stalo, když dojde na silnici k nehodě. V dnešní době už Policie záznamy z palubních kamer přijímá jako důkaz. Většina palubních kamer zaznamenává video, ale některé umí také nahrávat zvuk a další praktické funkce.

Fungují palubní kamery, když je auto vypnuté?

Většina palubních kamer získává energii ze zásuvky zapalovače cigaret ve vašem autě. Toto není aktivní, když vaše auto nejede. Většina palubních zásuvek nefunguje, když je auto vypnuté. Můžete si však koupit i záznamové kamery, které nabízejí nepřetržitou ochranu, která není závislá na napájení z vozidla.

Kolik stojí palubní kamera?

Cena kvalitní palubní kamery se obvykle pohybuje od 2.000 do 10.000,-. V této cenové hladině si můžete koupit autokameru od důvěryhodné značky, postavenou ze spolehlivých komponent a krytou zárukou. Jedná se o poměrně široký cenový rozsah, ale čím výše se dostanete, tím více funkcí je součástí záznamové kamery.

Mohu napájet palubní kameru pomocí powerbanky?

Teoreticky jsou powerbanky vhodné pro ovládání palubní kamery – to za předpokladu, že použijete správné postupy nabíjení a vyhnete se co největšímu množství vibrací, otřesů, extrémního tepla a mrazu. A za předpokladu, že je powerbanka postavena s kvalitními lithium-iontovými články.

Mám v noci odpojit palubní kameru?

Nechte kameru zapnutou řekněme 4 hodiny, vraťte se a změřte znovu. Pokud klesne pod 12 V, pravděpodobně nebudete chtít nechávat palubní kameru připojenou přes noc , protože baterie nebude mít dostatek energie na to, aby přetočila motor, když zapnete zapalování.

Jak dlouho palubní kamery nahrávají?

Kvalita záznamu, velikost kapacity SD karty kamery a další faktory mohou ovlivnit, jak dlouho palubní kamera nahrává. Při kvalitním záznamu (1080p) však můžete očekávat, že kamera bude natáčet zhruba takto dlouhou dobu: 8 GB – 55 minut . 16 GB – 110 minut (1,8 hodiny)

Mohu poslat záznam z palubní kamery policii?

Můžete odeslat jakýkoli typ záznamu, ať už je natočený na záznamové kamery, mobilní telefon nebo jakékoli jiné zařízení – bez ohledu na to, kde byl natočen. V autě a mimo něj, z okna budovy, pokud se to týká případu, který předkládáte.

Co je to WIFI kamera?

Funkce wi-fi v záznamové kameře umožňuje spárování chytrého mobilu s palubní kamerou. Po připojení a otevření aplikace záznamové kamery můžete prohlížet, stahovat záběry a měnit nastavení přímo z mobilní aplikace. To je velká výhoda, protože pak není potřeba SD kartu se záznamem vždy vyjímat a dávat do počítače.

Mám nechat palubní kameru přes noc v autě?

Pokud vlastníte záznamovou kameru, která nemá parkovací režim, její ponechání v autě přes noc může jen přitáhnout nevítanou pozornost nenechavců. V těchto případech je důležité mít na paměti, že pokud je to možné, sejměte zařízení z čelního skla. Nebo si pořiďte záznamovou kameru, kterou lze skrýt před držák vnitřního zpětného zrcátka, protože taková záznamová kamera není téměř vidět.

Vyplatí se napevno zapojovat palubní kameru?

Pevné zapojení vaší palubní kamery je nezbytným krokem pro uživatele, kteří chtějí používat funkci parkovacího režimu, kterou najdete na záznamových kamerách . Použití sady pevných vodičů umožňuje bezpečný provoz vaší palubní kamery a zajišťuje, že vaše palubní kamera funguje správně i mimo provoz vozidla.

Share

0 komentář(ů)