close

Nabídka

DV-360 PANORAMATICKÝ KAMEROVÝ SYSTÉM 360° S NAHRÁVÁNÍM

DV-360 PANORAMATICKÝ KAMEROVÝ SYSTÉM 360° S NAHRÁVÁNÍM

V dnešní době, kdy jsou naše silnice plné automobilů, je bezpečnost na cestách stále důležitější. Parkování je pro mnoho řidičů stále velkým výzvou, a to i přesto, že jsou mnohé vozy již vybaveny couvací kamerou. Proto byl vyvinut nový typ systému, tzv. záznamový panoramatický systém.

Nová technologie sledování 

Záznamový panoramatický systém je inovativní technologie, která umožňuje sledovat situaci kolem vozu v reálném čase. Systém se skládá z čtyř kamer umístěných na vozidle, které společně zobrazují 360° panoramatický obraz okolí vašeho vozu. To znamená, že budete mít přehled o všech překážkách, které se vyskytují v okolí vašeho vozu, a zároveň tak budete moci eliminovat rizika spojená s parkováním.

Systém je vhodný nejen pro osobní vozy, ale také pro karavany, dodávkové vozy, nákladní vozy nebo pracovní stroje. Technické parametry systému jsou velmi kvalitní a umožňují mnoho funkcí. Systém je vybaven čipy kamer Sony 225/CR2053, 4jádrovým ARM Cortex TM A53 CPU, DDR3 1GB RAM a eMMC 4GB ROM.

Výhodou systému je, že umožňuje výběr zobrazení 114 modelů aut a režim zobrazení 3D, 2D. Systém má také bezdrátové knoflíkové dálkové ovládání a podporu vícenásobného zobrazení modelu 2D, 3D. Záznamový panoramatický systém podporuje formát videa CVBS (480P), AHD, VGA a HDMI (720P). Rozlišení záznamu je 1280x720P a video výstup konektivita je HDMI a RCA (1x RCA-AHD, 1x RCA-CVBS).

Systém má také podporu plně automatické kalibrace, bezproblémové kalibrace, rychlého spojování za 10 sekund a bez slepých míst. Doba záznamu je přibližně 21 hodin na 32 GB a podporován je USB disk o velikosti 16-128 GB (3,0-3,5 flash, formát FAT32). Záznam ve smyčce je automatický a nový soubor přepíše starý soubor. Jazyk OSD je angličtina, čínština, japonština a korejština.

Monitoring parkování až 24h

Funkce monitorování parkování u záznamového panoramatického systému umožňuje, aby se kamera zapnula a začala snímat okolí vozidla, pokud detekuje pohyb nebo náraz. To znamená, že pokud někdo nebo něco narazí do vašeho vozidla nebo se přiblíží k němu, kamera se automaticky spustí a zaznamená tuto událost. To může být užitečné při parkování na neznámých místech, kde hrozí riziko krádeže nebo poškození vozidla.

Funkce monitorování parkování může být nastavena na dobu 2-24 hodin a po této době se systém automaticky vypne, aby ušetřil energii baterie. Kromě toho, jakmile se kamera spustí, začne automaticky nahrávat video, které může poskytnout užitečné důkazy v případě, že dojde k incidentu.

Tuto funkci je však třeba používat s opatrností, protože pokud se kamera spustí kvůli pohybu nebo nárazu, může to znamenat, že je něco špatně a může to představovat nebezpečí pro vaše vozidlo.

Share

0 komentář(ů)