close

Nabídka

INBAY – Bezdrátové nabíjení v autě

INBAY – Bezdrátové nabíjení v autě

Chtěli byste mít v autě bezdrátové nabíjení svého chytrého telefonu?

INBAY vám to umožní!

INBAY je nabíjecí podložka, kterou lze diskrétně zabudovat do interiéru vašeho vozu.

Stačí vyměnit původní úložný prostor v autě za INBAY a poté položit svůj smartphone na tuto podložku. Díky standardu Qi se váš telefon bude nabíjet bez kabelů a připojování, aniž by vám během jízdy došla baterie.

Integrace INBAY do vašeho vozu

V INBAY se zaměřujeme na estetický design produktů, které odpovídají původnímu designu vašeho vozidla. Nabízíme bezdrátové řešení nabíjení pro vaše vozidlo, které vypadá fantasticky. Vývojáři INBAY vytvářejí různé produkty na základě typu vozidla. Tímto způsobem se každý produkt přizpůsobí konkrétnímu modelu vozidla a perfektně zapadne do předního úložného prostoru vozu.

Bezdrátové nabíjení díky standardu Qi

Všechny produkty INBAY používají standard Qi pro bezdrátové nabíjení, což je celosvětový standard pro bezdrátové nabíjení. Proto jsou všechny chytré telefony, které používají standard Qi, kompatibilní s INBAY. Mezi kompatibilní telefony patří například Apple (iPhone 8 a iPhone X), Samsung, HTC, Nokia, Motorola nebo LG. Pokud váš smartphone ještě není vybaven standardem Qi, můžete tuto funkci snadno a pohodlně doplnit.

S INBAY se stanete trendsetterem moderní doby. Bezdrátové nabíjení telefonu v autě je jednoduše a elegantně řešeno. Vaše vozidlo zůstane esteticky nezměněno a s INBAY se stane plně vybaveným vozem současné doby.

Všechny nabízené nabíjecí podložky do auta a nabíjecí bezdrátové prvky INBAY najdete a můžete zakoupit v našem e-shopu https://www.autoprofi.cz/inbay-bezdratove-nabijeni-204 .

 

Share

0 komentář(ů)