close

Nabídka

Jak si zabezpečit parkovací místo

Jak si zabezpečit parkovací místo

Automatické parkovací zábrany jsou stále více populární řešení pro ochranu soukromého parkoviště. Jeden z nejnovějších a nejlepších výrobků na trhu je IN PARCO.

Tento výrobek slouží pro zamezení vjezdu a parkování cizích vozidel na vašem parkovišti. Jednou z hlavních funkcí IN PARCO je detekce neoprávněného pohybu zábrany, což spustí akustický alarm, který upozorní na nežádoucí situaci.

Toto zabezpečení pomůže udržet vaše soukromé parkoviště bezpečné a chráněné před neoprávněnými návštěvníky. Další výhodou IN PARCO je jeho autonomie baterie, která dosahuje 3-4 měsíců.

Dobíjení baterie je velmi snadné a rychlé pomocí přiloženého adaptéru. Dálkový ovladač má dosah 20-40 metrů, takže můžete ovládat zábranu z dálky a mít tak snadnější přístup na vaše soukromé parkoviště. IN PARCO má také robustní konstrukci s voděodolným krytím IP 67, což znamená, že zábrana je chráněna před poškozením vodou a prachem.

Výška zábrany činí 40 cm, což ji dělá viditelnou a snadno rozeznatelnou pro každého, kdo přijíždí na vaše soukromé parkoviště. Dodatečnou výhodou IN PARCO je možnost mechanického odblokování s klíčem pro případ, že by došlo k nějakému problému s elektronikou zábrany.

Balení zahrnuje vše, co potřebujete pro instalaci, včetně akumulátoru, dobíjecího adaptéru, upevňovacího materiálu, klíče na mechanické odblokování a 2 dálkové ovladače.

Celkově lze říci, že IN PARCO je velmi kvalitní a spolehlivá parkovací zábrana, která nabízí mnoho funkcí pro ochranu vašeho soukromého parkoviště. S jednoduchým ovládáním dálkovým ovladačem, voděodolnou konstrukcí a možností mechanického odblokování, je tato parkovací zábrana ideální pro každého, kdo hledá spolehlivé řešení pro ochranu svého parkovacího místa.

Share

0 komentář(ů)