close

Nabídka

Jak vylepšit parkování vašeho Toyota Proace s parkovací kamerou

Jak vylepšit parkování vašeho Toyota Proace s parkovací kamerou

Vítáme majitele automobilu Toyota Proace! Pokud jste někdy zažili stres z parkování na těsném místě, pak víte, jak cenný pomocník může být parkovací kamera. A právě vám, milí řidiči, bych chtěl představit revoluční parkovací kameru pro Toyota Proace, která je doslova skryta přímo ve vašem třetím brzdovém světle.

 

Proč vlastně parkovací kamera pro Toyota Proace?


Dřív jsem si myslel, že parkovací kamery jsou jen pro ty, kteří se bojí parkování. Ale ono to tak není! Je to nejen o bezpečnosti, ale také o pohodlí. Navíc, kamery můžou zachytit to, co by vaše zpětná zrcátka a periferní vidění mohly minout.


Zařízení jako šité na míru


Vhodnost pro modely vozu:


TOYOTA Proace (2016->)
TOYOTA Proace Verso (2016->)

 

Co nabízí tato specifická kamera pro Toyota Proace:

Skvělý snímací čip: CCD 1/3" poskytuje kvalitní obraz.
Objektiv pro široký pohled: Díky f: 2,8mm nezmeškáte žádný detail.
Perfektní vidění i za tmy: Díky infrakčerveným LED diodám.
Vysoké rozlišení: 420 TV řádků pro jasné a ostré obrazy.


Profesionální instalace


Myslíte si, že instalace může být složitá? S touto kamerou a speciálním modulem to není tak těžké, ale i přesto je dobré nechat montáž tohoto zařízení na autorizovaný servis nebo vyškolenou montážní dílnou! Nejde ani tak o výměnu brzdového světla za brzdové světlo s kamerou, ale o odbornou montáž a nastavení komunikačního modulu, který propojí kameru s originálním displejem 7" / 8". 


Homologace a kvalita


To, co miluji na této kameře, je, že má všechny potřebné certifikace. Ať už je to FCC, CE nebo E-mark, můžete být klidní, že jde o kvalitní a spolehlivý produkt.


A co ten adaptér?


Pokud máte v autě 7" nebo 8" monitor, tento adaptér je jako stvořený pro spojení s parkovací kamerou. A výhody? Je jich hned několik!


- Automatická aktivace: Už žádné hledání tlačítek, kamera se zapne sama, jakmile zařadíte zpátečku.
- Víc než jen zadní pohled: Máte možnost připojit i přední kameru nebo DVR kameru.
- Vidět i za jízdy: Pokud potřebujete zkontrolovat, co je za vámi i během jízdy, není problém.


Pár slov na závěr


Znáte ten pocit, když objevíte něco, co vám skutečně zjednodušuje život? Pro mě je to tato parkovací kamera pro Toyota Proace. A věřím, že pro vás, majitele Toyota Proace, to bude stejné. Udělejte parkování snadnějším a bezpečnějším. V dnešní době je technologie tu, aby nám sloužila, tak proč ji nevyužít k naprostému maximalizování našeho komfortu a bezpečnosti na silnici?


Pokud jste ještě váhali o investici do parkovací kamery, doufám, že tento článek vám pomohl v rozhodování. Jednoduché a bezpečné parkování vám s parkovací kamerou přeje váš věrný technik z oblasti autoelektroniky!

Share

0 komentář(ů)