close

Nabídka

Kompresorove autolednice

Kompresorove autolednice

Kompresorové autolednice jsou stále populárnější volbou pro ty, kteří chtějí mít v autě chlazené nápoje a jídlo. Tyto lednice používají stejnou technologii jako běžné lednice v domácnostech, s tím rozdílem, že jsou navrženy tak, aby se vešly do prostoru v autě.

Jednou z hlavních výhod kompresorových autolednic je, že jsou mnohem efektivnější než jiné typy lednic, jako jsou termoelektrické nebo plynové lednice. To znamená, že rychleji ochladí vaše nápoje a jídlo a udrží je chladné déle. To je velmi důležité, zejména pokud jedete na delší vzdálenosti, kde nebudete mít přístup k elektrickému proudu nebo jiným zdrojům energie.

Další výhodou kompresorových autolednic je, že mají větší kapacitu než jiné typy lednic. To znamená, že si můžete vzít více jídla a nápojů na cesty, což je ideální pro rodinné výlety a dlouhé cesty.
Kompresorové autolednice jsou také mnohem tišší než jiné typy lednic. To znamená, že se nebudou rušit při jízdě a nebudou vás rušit během odpočinkových pauz nebo při spánku v autě.

Jedním z dalších důležitých faktorů při výběru kompresorové autolednice je, že mohou být napájeny různými zdroji energie, včetně baterií, solárních panelů a dokonce i připojením k cigaretovému zapalovači v autě. To znamená, že se nemusíte spoléhat pouze na jeden zdroj energie, což zvyšuje flexibilitu a použitelnost této lednice.

Kompresorové autolednice jsou také většinou vyrobeny z kvalitních materiálů a jsou konstruovány tak, aby vydržely náročné podmínky během cestování. To znamená, že jsou odolné vůči vibracím a nárazům a mohou být snadno přemístěny a instalovány v autě.

Na co si dát při výběru autolednice pozor?

Samozřejmě, při výběru autolednice je třeba brát v úvahu několik faktorů:

  1. Velikost a kapacita: Zvažte, kolik prostoru potřebujete pro skladování jídla a nápojů. Vyberte lednici, která bude dostatečně velká pro vaše potřeby. Zároveň je však důležité myslet na to, že větší lednice obvykle spotřebovávají více energie a jsou tedy dražší v provozu.
  2. Typ: Existují dva hlavní typy lednic do aut - termoelektrické a kompresorové. Termoelektrické lednice jsou levnější a menší, ale mají nižší výkon a nedokážou udržet nízkou teplotu při vysokých teplotách okolí. Kompresorové lednice jsou dražší, ale mají vyšší výkon a dokážou udržet nízkou teplotu při jakýchkoli podmínkách.
  3. Spotřeba energie: Ujistěte se, že vybraná lednice má nízkou spotřebu energie, aby byla provozovaná v autech s menšími bateriemi a nezatěžovala akumulátor.
  4. Výbava: Zvažte funkce, které potřebujete, jako jsou například možnost nastavení teploty, noční režim nebo ochrana proti přepětí.
  5. Kvalita a spolehlivost: Vyberte lednici od renomované značky, která je známá pro své kvalitní a spolehlivé výrobky.
  6. Cena: Nakonec je třeba zvážit i cenu. Kompresorové lednice jsou obvykle dražší než termoelektrické, ale zároveň jsou spolehlivější a mají lepší výkon.

Zohlednění těchto faktorů by vám mělo pomoci vybrat ideální lednici do vašeho auta, která bude splňovat vaše potřeby a bude spolehlivá v jakýchkoli podmínkách.

Jaké jsou rozdíly mezi lednicí do osobního auta a karavanu nebo kamionu?

Lednice do auta se v mnoha ohledech liší od lednic určených pro karavany nebo kamiony. Zde je několik hlavních rozdílů:

Velikost a kapacita: Lednice do aut jsou obvykle menší než lednice do karavanů nebo kamionů, jelikož mají omezený prostor pro instalaci v automobilu. Na druhé straně jsou lednice určené pro karavany nebo kamiony větší, s větší kapacitou pro skladování jídla a nápojů.

  1. Typ: Většina lednic do aut je termoelektrických, což znamená, že fungují na principu Peltierova článku a nemají kompresor. Na druhé straně jsou lednice do karavanů a kamionů obvykle kompresorové, což znamená, že využívají kompresor k chlazení. Kompresorové lednice mají větší výkon a dokážou udržet nízkou teplotu i v extrémních podmínkách.
  2. Napájení: Lednice do aut jsou obvykle napájeny přes zapalování, což znamená, že fungují pouze v době, kdy je auto zapnuté. Na druhé straně jsou lednice do karavanů a kamionů často napájeny přes baterie, solární panely nebo generátory, což umožňuje jejich provoz i v době, kdy motor vozidla není zapnutý.
  3. Konstrukce: Lednice do aut jsou konstruovány tak, aby se snadno vešly do omezeného prostoru v automobilu a byly odolné vůči otřesům a vibracím. Lednice do karavanů a kamionů jsou konstruovány pro stacionární použití a často mají speciální funkce, jako jsou například samostatné mrazicí prostory nebo možnost připojení k vodovodním nebo kanalizačním systémům.
  4. Cena: Lednice do aut jsou obvykle levnější než lednice do karavanů nebo kamionů, jelikož jsou menší a mají nižší výkon.

Výběr správné lednice závisí na vašich potřebách a preferencích. Lednice do aut jsou ideální pro krátkodobé výlety, kde je omezený prostor pro instalaci, zatímco lednice do karavanů nebo kamionů jsou vhodné pro dlouhodobé cesty a pobyt na stanovištích s napájením.

Jakou značku lednice do auta vybrat?

Pokud hledáte kvalitní lednici do auta, určitě nebudete mít nouzi o výběr. Existuje řada spolehlivých a populárních značek, které nabízejí širokou škálu lednic pro různé potřeby a preference.

Značka Indel B nabízí širokou škálu kompresorových lednic různých velikostí a kapacit, které jsou ideální pro použití v autech, lodích a karavanech. Indel B je dobře známá pro své kvalitní a spolehlivé výrobky, které jsou navrženy tak, aby vydržely náročné podmínky cestování. Tyto lednice jsou velmi oblíbené mezi majiteli karavanů a lodí, ale jsou také skvělou volbou pro ty, kteří hledají spolehlivou a výkonnou lednici do auta.

Značka Vitrifrigo se specializuje na výrobu kvalitních lednic pro automobily, lodě a karavany. Tato značka nabízí kompresorové lednice různých velikostí a kapacit, které jsou navrženy tak, aby vydržely náročné podmínky cestování. Lednice Vitrifrigo jsou známé pro svou vysokou kvalitu, efektivitu a spolehlivost. Tyto lednice jsou oblíbené mezi majiteli karavanů a lodí, ale jsou také skvělou volbou pro ty, kteří hledají kvalitní a spolehlivou lednici do auta.

Obě značky, Indel B a Vitrifrigo, jsou velmi kvalitní a spolehlivé. Pokud hledáte spolehlivou a výkonnou lednici do auta, určitě jsou obě značky dobrým výběrem. Výběr mezi nimi závisí především na vašich osobních preferencích, cenové kategorii a požadavcích na velikost a kapacitu.

Jednou z dalších známých značek je Dometic. Tato značka nabízí širokou škálu kompresorových lednic pro automobily, lodě a karavany. Dometic se specializuje na výrobu vysoce kvalitních a spolehlivých lednic, které jsou konstruovány tak, aby vydržely náročné podmínky během cestování. Tyto lednice jsou velmi oblíbené mezi majiteli karavanů a lodí, ale jsou také skvělou volbou pro ty, kteří hledají spolehlivou a efektivní lednici do auta.

Další populární značkou je Waeco. Tato značka nabízí širokou škálu kompresorových lednic různých velikostí a kapacit pro auta, lodě a karavany. Waeco je dobře známá pro své inovativní funkce, jako jsou například LED osvětlení nebo funkce turbo pro rychlé ochlazení.

Mezi nejlepší značky lednic pro auta patří i Engel. Tato značka nabízí kvalitní a spolehlivé lednice pro automobily, lodě a karavany. Lednice Engel jsou známé pro svou vysokou kvalitu, efektivitu a spolehlivost. Tyto lednice jsou oblíbené mezi majiteli karavanů a lodí, ale jsou také skvělou volbou pro ty, kteří hledají kvalitní a spolehlivou lednici do auta.

Další populární značkou je ARB. Tato značka nabízí širokou škálu kompresorových lednic pro automobily, lodě a karavany. Lednice ARB jsou známé pro svou robustnost, kvalitu a výkon. Tyto lednice jsou ideální pro náročné podmínky během cestování a jsou oblíbené mezi majiteli karavanů a off-road vozidel.

A pokud stále nevíte jakou?

V případě, že stále nevíte jakou kompresorovou lednici do auta objednat, kontaktujte naše specialisty, kteří vám rádi poradí s výběrem autochladničky.

Share

0 komentář(ů)