close

Nabídka

Pandora alarm od nás včetně autorizované montáže

Pandora alarm od nás včetně autorizované montáže

Jsme autorizovaným prodejním a technickým střediskem Pandora alarm, a proto Vám můžeme navrhnout ideální variantu nejmodernějšího zabezpečení a dálkový start pro vaše vozidlo.

Zabezpečovací systémy Pandora alarm nelze dodávat bez autorizované montáže, kterou Vám nyní můžeme nabídnout v našem technickém středisku AUTOPROFI CZ v Liberci, protože jsme se stali autorizovaným dealerem pro Liberecký kraj.

V případě, že budete mít zájem o nejmodernější certifikované zabezpečení vašeho automobilu, motocyklu nebo karavanu, podívejte se na stránky www.pandoraalarm.cz a zanechte poptávku, na kterou budeme co nejdříve reagovat a navrhneme systém podle vašich požadavků a technických možností vašeho vozidla.

Kromě zabezpečení vozidla nabízí některé systémy Pandora alarm i velmi praktické funkce dálkového startu vozidla. A nejedná se přitom jen o spuštění startu motoru pomocí ovladače, kdy je vozidlo pak nastartováno do doby než ho opět vypnete.

Dálkový start Pandora je propracován do všech detailů a nabízí hned několik zajímavých funkcí a nastavení:

- dálkový start vozidla jen na 15 minut
- dálkový start vozidla spuštěný OEM ovladačem (originální od výrobce vozidla)
- dálkový start vozidla lze naplánost pro celý týden a můžete si tedy ohřát interiér vozu pravidelně před cestou do zaměstnání
- dálkový start vozidla můžete zakázat, pokud nebude vozidlo mít dostatek paliva a bude v režimu "rezerva"
- dálkový start vozidla lze zakázat pro konkrétní limit okolní teploty
- dálkový start vozidla lze zakázat pro konkrétní limit teploty motoru, kdy takový start není potřeba

Více se dozvíte na stránkách www.pandoraalarm.cz nebo článku o dálkovém startu Pandora.

Share

1 komentář(ů)

Martin Oct 26, 2021
Úžasná funkce nastavení dálkového startu v rámci týdne, kdy se ráno auto nastartuje na 15 minut a jedu pak do práce s ohřátým motorem a interiérem. Přitom v rámci týdne mohu nastavit takových startů neomezeně, takže pokud někdo pravidelně opouští zaměstnání, může si nastavit ten správný čas dopředu. A to je ještě možné nastavit požadovaný start podle teploty motoru a tak nestartovat, když není potřeba.