close

Nabídka

Pioneer DMH-AF555BT jako zajímavá novinka multimediálního centra do auta

Pioneer DMH-AF555BT jako zajímavá novinka multimediálního centra do auta

Váš automobil bude nadšeným místem zábavy díky produktu Pioneer.

2-Din DMH-AF555BT vám umožňuje připojení kompatibilního iPhonu nebo telefonu se systémem Android pomocí jednoho USB kabelu. Tímto způsobem můžete zrcadlit a ovládat svůj smartphone přímo z palubní desky auta, což je velmi pohodlné. Tento přístroj také umožňuje přehrávání zvuku a videa z USB zařízení.

Navíc disponuje Bluetooth funkcí, která vám umožňuje streamovat hudbu nebo provádět bezdrátové hovory přes hands-free připojení.

Vylepšete svou hudbu pomocí audio funkcí vyšší třídy: 13-pásmový grafický ekvalizér vám umožňuje přizpůsobit nastavení zvuku podle vašich preferencí.

WebLink

Funkce WebLink nové aplikace rozšiřuje zábavu ve vašem autě o úžasný svět aplikací. Užijte si personalizovanou hudbu, videa a další propojený obsah napájený vaším telefonem/tabletem a cloudem.

Bluetooth

Toto autorádio je vybaveno vestavěnou funkcí Bluetooth®, která vám umožňuje dodržovat místní dopravní předpisy. Díky technologii Bluetooth® wireless je telefonování bez použití rukou (HFP) jednoduché a bezpečné. Navíc můžete bezdrátově streamovat audio (A2DP) s vyhledáváním umělců, alb a písní. Funkce AVRCP umožňuje snadné párování a ovládání audia. Bluetooth® wireless technology tak zajišťuje bezpečnost a pohodlí během jízdy.

9" displej

Toto autorádio je vybaveno 9" kapacitním dotykovým displejem, který je plně plochý a umožňuje rychlé a přesné ovládání pomocí více dotyků, jako je přibližování dvěma prsty (pinch to zoom), nebo posouvání a překlikávání prstem po displeji. Displej nabízí velmi detailní zobrazení, které vám umožňuje mít všechny ovládací prvky doslova na dosah vašich prstů.

Mechafree

Autorádio Pioneer je vybaveno funkcí Mechafree, která je navržena pro moderní digitální hudební formáty. Tato funkce umožňuje snadné a plynulé přehrávání vaší oblíbené hudby ve vysoké kvalitě. Nezáleží na tom, zda preferujete streamování hudby, přehrávání z USB zařízení nebo jiné digitální formáty, autorádio Pioneer s funkcí Mechafree je připraveno vám poskytnout optimální zážitek z poslechu hudby ve vašem automobilu.

Navrženo pro iPhone

Autorádio Pioneer DMH-AF555BT je speciálně navrženo pro iPhone. Díky funkci iPhone Direct Control můžete spravovat své zařízení přímo z palubní desky auta a užívat si vynikající zvukový zážitek.

S touto funkcí můžete pohodlně ovládat svůj iPhone z přehrávacího systému ve vašem autě, což vám umožňuje snadno vyhledávat, přehrávat a přepínat skladby, ovládat hlasitost a další funkce bez nutnosti přímého zásahu do telefonu. Díky tomu se můžete plně soustředit na jízdu, aniž byste se museli ohýbat k telefonu.

Svým způsobem vám tato funkce zajišťuje bezpečnost a zároveň vám umožňuje vychutnat si vynikající zvukový výkon při poslechu hudby přímo z vašeho iPhonu. Díky autorádiu Pioneer DMH-AF555BT můžete zcela ponořit se do své oblíbené hudby, zatímco zůstáváte spojeni se svým iPhonem přímo z palubní desky auta.

Kompatibilní s Androidem

Toto autorádio je kompatibilní s Androidem, což vám umožňuje připojit se a poslouchat hudbu uloženou na vašem zařízení bez nutnosti používat aplikaci.

Díky této funkci můžete snadno připojit své zařízení s operačním systémem Android k autorádiu a přehrávat hudbu přímo ze svého zařízení. Nemusíte instalovat žádnou další aplikaci nebo software. Stačí jednoduše propojit zařízení s autorádiem a můžete si užívat své oblíbené skladby přímo z vašeho zařízení.

Tímto způsobem vám tato funkce nabízí jednoduchý a pohodlný způsob, jak si vychutnat hudbu během jízdy. Bez nutnosti používat další aplikace můžete snadno přistupovat ke své hudební knihovně a poslouchat své oblíbené skladby, a to vše z pohodlí vašeho automobilu.

Disponuje funkcí USB

Autorádio Pioneer DMH-AF555BT disponuje funkcí USB Input, která vám umožňuje připojit jakékoliv zařízení s USB rozhraním. Můžete tak pomocí USB kabelu nabíjet své zařízení nebo poslouchat čistý a jasný zvuk.

Tato funkce vám umožňuje snadno připojit různá zařízení, jako jsou chytré telefony, přehrávače MP3 nebo USB flash disky. Stačí pouze propojit zařízení s autorádiem pomocí USB kabelu a můžete nabíjet své zařízení nebo přehrávat audio obsah z USB zařízení přímo přes autorádio.

Čistý zvukový výkon

Díky této funkcionalitě můžete mít své zařízení vždy dobře nabití během jízdy a zároveň si vychutnávat čistý zvukový výkon, který poskytuje autorádio. Bez ohledu na to, zda si přejete poslouchat hudbu, podcasty nebo audioknihy, tato funkce vám umožňuje snadno připojit a využívat všechna zařízení s USB rozhraním ve vašem vozidle.

Funkce FLAC

Autorádio podporuje funkci FLAC, která vám umožňuje vychutnávat si zvukové soubory ve formátu FLAC ve vašem vozidle s reprodukcí v kvalitě CD, a to bez nutnosti konverze.

Díky této funkci můžete přehrávat FLAC soubory s neztrátovou kvalitou zvuku přímo z autorádia. FLAC je zkratkou pro Free Lossless Audio Codec, což je formát, který umožňuje uchování veškerých detailů a kvality původního zvukového záznamu bez jakékoliv ztráty. S autorádiem, které podporuje FLAC, můžete tedy v autě poslouchat zvuk takové kvality, jako byste měli klasické CD.

Tato funkce vám umožňuje si vychutnat vysokou kvalitu zvuku při poslechu hudby ve vašem vozidle, a to bez potřeby převádět soubory do jiných formátů. Můžete si tedy ponechat své audio soubory ve formátu FLAC a přehrávat je přímo z autorádia, čímž si udržíte původní kvalitu zvuku a maximální poslechový zážitek.

13-pásmového grafického ekvalizéru

Autorádio je vybaveno funkcí 13-pásmového grafického ekvalizéru, který vám umožňuje podrobně nastavit výstup zvuku a přizpůsobit si tak hudební zážitek podle svých preferencí.

Tato funkce vám umožňuje individuálně upravit různá frekvenční pásma a jejich úrovně, což vám umožňuje optimalizovat zvukový výstup podle vašich osobních preferencí. Můžete nastavit basy, středy a výšky, stejně jako další frekvenční pásmo podle svého gusta. To vám umožní dosáhnout vyváženého zvukového spektra a vytvořit si vlastní hudební styl.

S pomocí 13-pásmového grafického ekvalizéru můžete zlepšit kvalitu zvuku, vystoupit s určitými frekvencemi nebo vyzdvihnout určité nástroje či vokály ve skladbě. Tato přesná kontrola vám umožňuje dosáhnout optimálního zvuku a poskytuje vám jedinečný hudební zážitek, který je přizpůsoben vašim individuálním preferencím.

Siri na vašem iPhonu

Autorádio Pioneer DMH-AF555BT vám umožňuje využít funkce Siri na vašem iPhonu přes externí mikrofon autorádia a reproduktory vašeho vozidla.

Díky této funkci můžete používat hlasové asistentky Siri, která je integrovaná ve vašem iPhonu, přímo z autorádia. Stačí jednoduše aktivovat Siri pomocí tlačítka na autorádiu nebo hlasovým příkazem, a poté můžete používat různé funkce Siri, jako je hlasové ovládání, hledání informací, zasílání textových zpráv, navigace a mnoho dalšího, vše prostřednictvím reproduktorů vašeho vozidla.

Jasný přenos vašich hlasových příkazů

Externí mikrofon autorádia Pioneer DMH-AF555BT zajistí jasný přenos vašich hlasových příkazů, aby Siri mohla správně rozpoznat a reagovat na vaše pokyny. Tímto způsobem můžete získat přístup k mnoha funkcím a informacím, které Siri nabízí, aniž byste museli přímo manipulovat s iPhonem. To znamená, že můžete pohodlně využívat výhody Siri a zůstat soustředěni na jízdu.

 

Share

0 komentář(ů)