close

Nabídka

Znáte výrobce a značky nosičů kol Peruzzo, Cruz, mft, Buzz Rack, Yakima?

Znáte výrobce a značky nosičů kol Peruzzo, Cruz, mft, Buzz Rack, Yakima?

Velice často se setkáváme se zákazníky, kteří navštíví naše prodejny AUTOPROFI CZ a jsou velice překvapeni naší širokou nabídkou nosičů kol, které jsou za mnohem levnější ceny, než na jaké jsou zvyklí u nejznámější značky nosičů v ČR. Kvalitní nosiče kol nejsou doménou jen jedné severské značky, a tak si může zájemce o nosič kol vybírat z mnoha dalších značek renomovaných výrobců evropy, ameriky i světa. Zde bychom vám chtěli představit některé z nich.

 

Peruzzo (Itálie)

Společnost Peruzzo srl byla založena v roce 1972, kdy začala vyrábět kryty řetězů pro jízdní kola a díky inovacím, kreativitě a důrazu na kvalitu se stala lídrem v tomto odvětví v Evropě. Nástup jízdních kol MTB v 80. letech 20. století byl pro společnost Peruzzo katalyzátorem pro expanzi do nových výrobních odvětví, zejména do oblasti nosičů kol na automobily. Dnes je společnost Peruzzo uznávána jako evropský lídr ve výrobě kvalitních výrobků 100% made in Italy, které se výrazně zaměřují na potřeby cyklistických fajnšmekrů po celém světě. V současné době společnost Peruzzo působí v celé Evropě, severní Africe, Asii a Jižní Americe. Podíl na mezinárodním trhu činí více než 70 % obratu, a to nejen díky nosičům kol pro automobily, ale i mnoho příslušenství pro kola. Některá z nich jsou celosvětově patentovaná jako např. tažná tyč Trail Angel a vnitřní designový úložný prostor Cool Bike Rack.

Nabídka nosičů kol Peruzzo v našem e-shopu 

 

CRUZ (Španělsko)

CRUZ - střešní nosiče, střešní nosiče a příslušenství od roku 1963. Výrobky španělské značky CRUZ vám od roku 1963 usnadňují bezpečnou přepravu vašich věcí kdekoli na cestách a nabízejí kompletní sortiment střešních nosičů a přepravního příslušenství pro osobní a užitková vozidla.

Značka CRUZ je lídrem na španělském trhu, je jedním z hlavních hráčů na evropském trhu a je přítomna na více než 30 trzích s celosvětovou působností, která zahrnuje pět kontinentů.

V rámci strategie expanze značky CRUZ se zvyšuje úsilí o zvýšení její přítomnosti na mezinárodních trzích. Neustálé investice do zlepšování kvality výrobků, výrobních procesů a systému řízení, přijímání a překračování nejpřísnějších mezinárodních norem. Velké zaměření a investice do vývoje nových výrobků a kategorií výrobků s cílem uspokojit potřeby spotřebitelů a zajistit budoucí růst. 

Značka CRUZ je zastoupena na více než 30 trzích s celosvětovou působností na pěti kontinentech. Různá rozšíření sídla společnosti dosahují více než 12 000 m2 a zahrnují nové výrobní procesy založené na nanotechnologiích a šetrnější k životnímu prostředí.

Společnost získává certifikaci podle normy ISO 9001: 2015 a velká část výrobků CRUZ úspěšně absolvuje City Crash testy podle normy ISO/PAS 11154: 2006. Na trh bylo uvedeno velké množství zcela nových produktů a nových kategorií výrobků, které znamenají několik milníků v historii společnosti, z nichž vyzdvihujeme: první nosiče kol CRUZ s tažnou koulí, první aerodynamické střešní nosiče CRUZ Airo, střešní boxy CRUZ Paddock a první nosiče kajaků CRUZ Keel. 

Všechny výrobky CRUZ pro osobní automobily získaly pečeť TÜV GS a vsadily na externí certifikaci společnosti i výrobků jako přidanou hodnotu. Počátek internacionalizace značky CRUZ, která je na konci desetiletí přítomna na více než 20 trzích.

Nové sídlo společnosti o rozloze více než 7000 m2, zahrnující inovativní výrobní a skladovací systémy. Na trh jsou uvedeny první střešní nosiče CRUZ určené speciálně pro vozidla 4x4. Řada výrobků byla uvedena na trh v kategoriích výrobků, ve kterých značka CRUZ nebyla zastoupena.

Nabídka nosičů kol Cruz v našem e-shopu

 

MFT (Německo)

Rok založení společnosti MFT je rok 1992. Již v tomto roce jako první výrobce získal schválení TÜV pro přepravní systémy s přívěsným vozíkem. V roce 2005 společnost mft poprvé uvádí na trh také hliníkové nosiče, které stanovují nové standardy. Již v 05/2005 ADAC ohodnotil bezpečnost alulinu-smiley známkou 1,8. V roce 2008, a to po dvou letech vývoje představuje na veletrhu automechanika první nosič jízdních kol na světě s osvětlením SMD-LED. Zadní nosič na jízdní kolo euro-select získává ocenění "winner 2009" za vysokou kvalitu designu na reddot design award v Essenu.

Nabídka nosičů kol MTF v našem e-shopu

 

BUZZ RACK (Taiwan)

Od svého vzniku v roce 2005 je prioritou společnosti BUZZRACK přinášet spotřebitelům nejbezpečnější nosiče za přijatelnou cenu, aniž by zapomínala na důležitost pěkného designu a uživatelsky přívětivých funkcí. Využívají k tomu továrnu KINGRACK, která je v tomto oboru dobře známá dodávkami nosičů známých značek.

Tým společnosti KINGRACK má dlouholeté zkušenosti s výrobou a vývojem produktů. Pokud máte dobré jízdní kolo, pravděpodobně pochází z Tchaj-wanu. Proč ? Protože mají velmi dlouhé zkušenosti s výrobou nejlepších jízdních kol na světě.

Továrna Buzz Rock se nachází na Tchaj-wanu ze stejných důvodů. Většina výrobního procesu probíhá v továrně Buzz Rack. Nosiče kol BUZZ RACK jsou vyráběny převážně z oceli. Ocel se dodává ve tvaru trubek, profilů či válcovaných nebo plochých plechů. Poté se jí pomocí lisů a ohýbaček dává jiný tvar. Některé z těchto nově vyrobených komponentů se pak svaří pomocí robotů. 

Poslední fází před montáží, která je nejdůležitější pro ochranu výrobku pro jeho delší životnost, je proces lakování. K tomu používá BUZZ RACK práškové lakování. Principem tohoto procesu je pokrytí celého vnějšího povrchu dílu tvrdou slupkou z plastu. Zařízení potřebné k provedení tohoto procesu je velké asi jako 1/4 celé továrny! 

Díky kontrole povrchové úpravy dílů BUZZ RACK vydrží déle po celou dobu své životnosti.

Nabídka nosičů kol Buzz Rock v našem e-shopu

 

YAKIMA (USA)

Společnost Yakima Industries založili Otto a Jeanne Lagervallovi v Yakimě ve státě Washington, USA. Otto, vynálezce a nadšenec do vodních sportů, vyráběl ručně vyráběné opěrky nohou pro kánoe a kajaky (jeho první úspěch: vynález skládacího kovového stojanu na noty).) V jejich malé strojírenské dílně vznikají také střešní nosiče pro přepravu žebříků a prořezávacího vybavení.

Společnost Yakima Industries uvádí na trh svůj první národní výrobek, tyč Gold Rush Bar. Když Steve Cole a Don Banducci koupili společnost Yakima Industries, byla to jen malá strojírenská dílna v Yakimě ve státě Washington. Jako kajakáři a cyklisté viděli tito dva průkopníci lepší - a větší - budoucnost pro přepravu rekreačního sportovního vybavení.

Přestěhovali společnost Yakima Industries do divočiny v kalifornské Arcatě a ujali se úkolu vozit vybavení na autech a přátele v autech. Slib značky Yakima - bez ohledu na cíl vaší cesty nebo dobrodružství, Yakima vám pomůže dostat vás, vaše přátele a veškeré vaše vybavení na místo a umožní vám soustředit se na to, na čem skutečně záleží - na vytváření vzpomínek, které vám zůstanou na celý život - platil, když vyráběla aerodynamické kryty pro všechna závodní vozidla na letních olympijských hrách v Los Angeles v roce 1984.

Po pouhých pěti letech byla Yakima také oficiálním dodavatelem nosičů pro cyklistický tým 7-Eleven, který získal devět zlatých medailí. Společnosti Yakima USA a Yakima Australia existují jako sesterské společnosti. Yakima USA nadále vyrábí většinu produktů systémů pro správu nákladu, zatímco Yakima Australia konstruuje terénní produkty Yakima.

Značky Yakima, Whispbar a Prorack se prodávají v Severní Americe, Evropě, Austrálii, na Novém Zélandu, v Jižní Africe a na Středním východě.

Nabídka nosičů kol Yakima v našem e-shopu

 

A to není vše, další představení značek výrobců nosičů kol bude následovat. Pamatujte, že nabídka kvalitních nosičů jízdních kol je opravdu široká a nezužuje se jen na jednu, která je nejznámější. Navíc stejnou nebo dokonce vyšší kvalitu můžete získat za mnohem levnější ceny.

Share

0 komentář(ů)