close

Nabídka

Měnič napětí do auta

Měnič napětí do auta

Měniče napětí jsou zařízení, která umožňují přeměnu napětí z jedné úrovně na jinou a jsou v dnešní době nezbytnými součástmi mnoha zařízení. V automobilovém průmyslu a karavanech existuje mnoho různých typů měničů napětí, které jsou navrženy pro specifické účely. Na stránkách e-shopu Autoprofi.cz můžete najít širokou škálu měničů napětí pro různé účely.

Měnič napětí z 12V na 220V

Tento typ měniče je nejvíce využíván v automobilech a karavanech, kde je potřeba přeměnit 12V napětí z autobaterie na 220V střídavé napětí pro napájení spotřebičů jako jsou notebooky, televize, lednice a další. Měniče napětí z 12V na 220V jsou obvykle vybaveny ochranou proti přetížení a zkratu, aby byly zajištěny bezpečné podmínky pro používání spotřebičů. V e-shopu Autoprofi.cz najdete mnoho měničů napětí z 12V na 220V s různými výkony a funkcemi.

Měnič napětí z 24V na 220V

Tento typ měniče je podobný měniči z 12V na 220V, ale je navržen pro použití v nákladních automobilech a dalších vozidlech s většími bateriemi a výkonnějšími alternátory, které poskytují 24V napětí. Tyto měniče jsou často využívány pro napájení elektrických nářadí a jiných výkonných spotřebičů. V e-shopu Autoprofi.cz najdete mnoho měničů napětí z 24V na 220V, které jsou navrženy pro různé účely a výkony.

Měnič napětí z 24V na 12V

Tento typ měniče je navržen pro přeměnu vysokého 24V napětí na nižší 12V napětí, které je potřebné pro napájení určitých zařízení a spotřebičů, jako jsou například osvětlení, rádia a další. V e-shopu Autoprofi.cz najdete mnoho měničů napětí z 24V na 12V s různými výkony a funkcemi.

Měnič s USB

Měniče s USB nabíječkami a měniče na 5V jsou nezbytné pro moderní život. Mobilní telefony a tablety jsou dnes běžnými a nezbytnými předměty pro každodenní použití, a proto je důležité mít v autě a karavanu dostatek USB portů, aby bylo možné je nabíjet.

Měniče s USB nabíječkami jsou obvykle vybaveny několika USB porty, takže umožňují současné nabíjení více zařízení. Tyto měniče jsou navrženy tak, aby poskytovaly 5V stejnosměrné napětí, které je vhodné pro nabíjení mobilních telefonů, tabletů a dalších zařízení pomocí USB kabelu. Pokud tedy potřebujete nabíjet své zařízení v autě, může být měnič s USB nabíječkami ideální řešení pro vás.

Měnič s 5V

Měniče na 5V jsou podobné měničům s USB nabíječkami, ale jsou navrženy tak, aby poskytovaly 5V stejnosměrné napětí pro napájení různých elektronických zařízení, jako jsou například Arduino desky. Tyto měniče jsou velmi užitečné pro lidi, kteří chtějí napájet své elektronické projekty v autě nebo karavanu.

V e-shopu Autoprofi.cz nabízíme širokou škálu měničů napětí pro automobily a karavany, včetně měničů z 12V na 220V, měničů z 24V na 220V, měničů z 24V na 12V, měničů s USB nabíječkami a měničů na 5V. Všechny naše měniče jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a jsou dodávány s dlouhou zárukou, takže můžete být jisti, že si zakoupíte produkt, na který se můžete spolehnout.

Share

0 komentář(ů)