close

Nabídka

TOP5: Nejlepší autochladničky pro rok 2023

TOP5: Nejlepší autochladničky pro rok 2023

Léto je tady a s ním i dlouhé cesty autem. Na těch každý motorista ocení společníka v podobě autochladničky, díky které lze na výjezdu udržet příjemnou teplotu nápojů a potravin.

 

Návod, podle čeho vybrat tu správnou autochladničku, jsme pro Vás již připravili. Jaké jsou ale naše volby pro letošní rok? To se dočtete v tomto článku.


Uvažujete nad koupí autochladničky, ale nejste úplně jistí výběrem? Nezoufejte. Připravili jsme pro vás žebříček TOP 5 nejlepších autochladniček, které můžete objednat přímo na našem eshopu AUTOPROFI.CZ. Při sestavování žebříčku jsme brali v potaz praktičnost, oblíbenost u zákazníků a naši vlastní zkušenost. Berte na vědomí, že v otázce spokojenosti s autochladničkou hraje velkou roli osobní preference, tedy musíte sami vyhodnotit, který model nejlépe naplňuje vaše představy.

 

INDEL B TB31.2


Elitní pětici nejlepších autochladniček pro rok 2023 otevírá Indel B TB31.2. Potřeší především vysokým výkonem a uspokojivým objemem 30 l. Oproti ostatním ledničkám v naší TOP 5 má ovšem vzhledem ke svému objemu relativně vysokou hmotnost 12,8 kg, což znepříjemňuje manipulaci.


S cenou 10 862 Kč se jedná o nejlevnější ledničku do auta v tomto žebříčku.

 

 

 

 

 

 

 

INDEL B TB45A

Indel B TB45A potěší s energetickou účinností A+++ a spotřebou 0,155kWh/24h především vyznavače nízké spotřeby. V té jí konkuruje pouze úplný vítěz žebříčku Indel B TB18 OFF Black, který ale nabízí nižší výkon. TB45A navíc přichází s režimem ECO, díky kterému můžete spotřebu ještě snížit. S objemem necelých 39 litrů jde o třetí nejobjemnější ledničku v žebříčku, v těsném závěsu za Indel B TB41.2.

Indel B TB45A lze objednat za 14 750 Kč.

 

 

 

 

 

VITRIFRIGO VF65P

Na třetím místě žebříčku se nachází jediný model, který nepochází od Italského výrobce Indel B. Se svým modelem VF65P jej obsadilo Vitrifrigo. Jde o autochladničku s největším objemem a výkon, logicky tedy také s nejvyšší hmotností a cenou. Vitrifrigo VF65P dokáže zchladit úložný prostor až na -22°C, což je nejnižší teplota ze všech lednic v tomto žebříčku a nabízí energetickou účinnost A++. Vzhledem k jejím dispozicím doporučujeme tento model především na dlouhé cesty, na kterých hodláte převážet větší objem potravin, které potřebujete udržet v chladu.

Autochladničku VITRIFRIGO VF65P můžete pořídit na našem eshopu za 16 230 Kč.

 

 

 

 

 

 

INDEL B TB41.2


Druhé místo opět patří ledničce do auta značky Indel B, tentokrát modelu TB41.2. Tuto autochladničku zdobí především její vysoký výkon a objem. Ačkoliv pojme téměř 40 litrů nákladu, s váhou 13,6 kg jde o jednu z lehčích autochladniček, což usnadňuje manipulaci.

Stejně jako TB18 OFF BLACK zvládne chladit až do -18°C, horní hranicí je ovšem 10°C.

Indel B TB41.2 může být vaše za 11 806 Kč.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INDEL B TB18 OFF BLACK

 

Na prvním místě se v našem žebříčku umístil model TB18 OFF BLACK. Své konkurenty předčil především skvělou spotřebou 0,15 kWh/24h a rozsahem nastavitelné teploty 36°C (od -18°C do +18°C). Jedná se o skladnou chladničku, díky jejímž menším rozměrům s ní lze snadno manipulovat. Rovněž jde autochladničku s druhou nejnižší cenou v tomto žebříčku, je tedy velice výhodná v poměru cena/výkon.

 

 

 

 

 

Která autochladnička se zamlouvá Vám? Dejte nám vědět do komentářů pod článkem.

Share

0 komentář(ů)